gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
Svima zelim srecnu Novu 2008! Puno zdravlja, srece, uspeha i neke bolje kamione i automobile
P.S. Dace Bog opet slobodan uvoz![]()
mhm, srecna i tebi i da kupis EURO5 FH-16
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svima zelim srecnu Novu 2008! Puno zdravlja, srece, uspeha i neke bolje kamione i automobile
P.S. Dace Bog opet slobodan uvoz![]()
500 hp.
Kako mislis sta je bilo? Jos uvek je u upotrebi i bice minimalno do leta. Ima oko 930,000 milja (skoro 1.5 miliona km).

Da ne ispadne da reklamiram kompaniju na netu.

Ijao, ja se izreklamirah - tuzice me krstarica![]()

A koja im je svrha vožnje po ledu ?
Jel krate put neki , ili čisto radi zabave ?
5000$ je bilo do skora, a sada je jos manje. Moj brat je hteo da ide pa znam. . .To mu dodje slican posao kao vozac kamiona u Iraku gde su im plate po $20.000 do $30.000 mesecno!
Imaju prava na licno naoruzanje, sto kamiondzije naravno shvataju kao dozvolu za privatan arsenal. Nije uopste cudno ako ti opale bazuku u asfalt ispred tebe da bi ti opljackali sav teret koji nosis, a vrlo cesto su to namirnice, voda ili municija. Imam i snimak jednog takvog razaranja asfalta. Licno ga je snimio lik koji sada radi u kanadskoj ambasadu u BG-u, inace ga poznajem preko nekih ljudi pa mi je on sve ovo i ispricao. Ko hoce to da radi, da ga spojimPostavicu snimak na youtube uskoro, bas da vidite.