Андроник Комнин
Elita
- Poruka
- 24.201
Свака куповна мешавина биљних зачина садржи преко 95% натријум хлорида (кухињске соли), па ти види...i da li bi ja smeo da koristim vegetu![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Свака куповна мешавина биљних зачина садржи преко 95% натријум хлорида (кухињске соли), па ти види...i da li bi ja smeo da koristim vegetu![]()
Слободно питај.![]()
Mene su prosle godine u maju zatekli jedan dan bolovi da sam mislio da cu umreti. Imao sam osecaj kao da mi se ceo donji stomak raspada. To je doslo iznenada bez ikakvih simptoma. Ja jos mislio, nesto sam pojeo hajde malo da legnem, da ne dramatizujem, mozda prodje. Kad sam legao jos gore mi je bilo. Ko da mi neko nozem sece od stomaka do ledja. Vidim, odneo djavo salu i za bolnicu. Cim me doktor video na sta licim, samo sam dao urin na pregled, i odmah na infuziju. Dali su mi neku malu bocicu infuzije i u roku od 3 min. su bolovi prestali, kao da nikad nisu ni postojali. Zaboravio sam kako se zove taj lek, posto mi tada nije bilo do citanja sa flasice, a i prvi put sam bio u bolnici u stranoj zemlji, pa reko da ne tupim puno... Uglavnom, kad sam posle nekih pola sata bio sposoban otici na ultrazvuk doktor je video samo krvav trag u kanalu koji vodi iz bubrega do besike, kamen je vec prosao. Nije mogao doktor da veruje da se sve to odigralo, a da nisam pao u nesvest od bolova, posto je to grebanje kamena po njegovim recima jedan od najgorih bolova koji mogu zadesiti coveka u zivotu. Kasnije sam imao jos jedno 10ak dana problema valjda sto je bila sveza rana, i dok nisam taj izdrobljeni kamen izbacio. E da, dali su mi i neki caj za produvavanje mokracnih puteva sto pre da izbacim kamen, i stvarno je bio efikasan. Dobar je i za pesak, imam jos kuci tu kutiju, ako neko bude hteo mogu napisati ime caja. Eto, ja sto se tice ishrane nisam se mnogo promenio iako su mi rekli da moze ponovo da se pojavi, ali sam zato totalno izbacio gazirana pica koja mogu takodje uticati na stvaranje kamena. Ovo moje iskustvo pricam zato da, ako neko zna da ima kamen, to nije stvar za zezanje, preporucio bih da razmisli o nekoj metodi razbijanja da ne bi kasnije imao probleme koje sam ja imao.
Ti izgleda nikako da shvatis ali ponovicu jos jednom : sve osim onog sto sam navela moes da jedes i pijes, ja zaista ne znam sta je u ovoj recenici nejasno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Naravno da se ne salim.ali kad ne dajete kompletne odgovore sta cu.....
Ok necu vise ni da ulazim u Zdravlje
Zena mi je pricala tako uverljivo..kaze nista uvin caj samo ti pij ovo..pa zato reko da vidim dal je neko probaoI ja sam to cula,mozda nije lose probati..![]()