Kakvu ženu muskarci žele ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zenu za brak.....koja je zena za brak?
Zena bez koje muskarac ne moze da zivi...
Kazite pogresnoj zeni ovu recenicu , cak da nisu emocije i procene u pitanju , i ima da vas gleda kao budalu...

Slicno je i sa mnogo bezazlenijom recenicom "svidja mi se tvoj miris tela" koja ne aludira na parfem....

Za pocetnike je ona lako varljiva stvar tipa gledam te u oci a ne u sise....ali to nema veze sa svim ovim...

Nisku,visoku, vitku, punacku,pametnu, lepu, modernu,karakternu, veselu, pricalicu ,cutlčjivu,nasmejanu, vrednu, zaposlenu ,
domacicu , spotski tip,blogerku, duge kose, kratke kose , pohotnu, smernu, znatiželjnu, umetnicu, radnicu ..itd ?

Kakvu ženu želite za sebe , a upoznajete ili imate suprotno od onog što želite
Malo toga sam omasio, ali da ne spamujem posto je pitanje za muskarce kojih valjda ima ovde.

Evo druge bajke, postojale zene bioenergeticarke koje su lecile ljude bioenergijom....Posle prvog izlaska kaze joj decko, hoces da svratimo kod mene kuci da upoznas moje....mamu tatu, seku...
Ona njemu, svi ste vi muskarci isti, cim cujete da sam healerka vi samo na lecenje mislite i niko seks da trazi...

Nisku,visoku, vitku, punacku,pametnu, lepu, modernu,karakternu, veselu, pricalicu ,cutlčjivu,nasmejanu, vrednu, zaposlenu ,
domacicu , spotski tip,blogerku, duge kose, kratke kose , pohotnu, smernu, znatiželjnu, umetnicu, radnicu ..itd ?

Kakvu ženu želite za sebe , a upoznajete ili imate suprotno od onog što želite
Pa valjda onu koju imam već 25 godina a za kasnije će vidimo :D

Back