barisca
Poznat
- Poruka
- 7.958
I nežna?Ima eurus

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I nežna?Ima eurus

Inače je bila plava (uglavnom, mada je isprobala milion farbi) i mršavica.
......У духовном погледу БИХ волео......СРПСКИ ТИП жене
Кладим се да ретко ко од вас може то да дефинише у својој глави и претпостави шта је то. По мени.....то је жена планинског менталитета тј. динарског темперамента. Војник у души. Тврда на муци и болу сваке врсте. Жена која уме са стилом да употреби и псовку и да удари кад се заслужи. Она која нема много сентименталности како према мужу тако и према деци али опет да на женствен начин покаже и супружничку и мајчинску љубав. Генерално би било добро када би имала исти или у некој прихватљивој мери за мене.....већи степен емоционалне интелигенције и да разуме мој шаблом размишљања а нарочито да има исти смисао за хумор као и ја
Такође је неопходно да имамо исти систем вредности у животу и слична интерсовања. Једном речју, да ти никад не буде досадно уз њу и обрнуто и да буде чак и занимљиво кад ћутите и немате о чему да причате. Могло би о овоме још да се пише али нећу да смарам. А што се тиче изгледа.....опет волим динарски тип жене. По могућству 175 см + и 75 кг + преточено у линију. Дакле да све пршти од облина и снаге. Не могу сад да залазим у детаље. Углавном.....тип "Кобила"......разумћете !Naravno...otpala bi ti ruka verovatno da si napravio poređenje "vila" umesto "kobila"...Пази сад ово......У духовном погледу БИХ волео......СРПСКИ ТИП жене
Кладим се да ретко ко од вас може то да дефинише у својој глави и претпостави шта је то. По мени.....то је жена планинског менталитета тј. динарског темперамента. Војник у души. Тврда на муци и болу сваке врсте. Жена која уме са стилом да употреби и псовку и да удари кад се заслужи. Она која нема много сентименталности како према мужу тако и према деци али опет да на женствен начин покаже и супружничку и мајчинску љубав. Генерално би било добро када би имала исти или у некој прихватљивој мери за мене.....већи степен емоционалне интелигенције и да разуме мој шаблом размишљања а нарочито да има исти смисао за хумор као и ја
Такође је неопходно да имамо исти систем вредности у животу и слична интерсовања. Једном речју, да ти никад не буде досадно уз њу и обрнуто и да буде чак и занимљиво кад ћутите и немате о чему да причате. Могло би о овоме још да се пише али нећу да смарам. А што се тиче изгледа.....опет волим динарски тип жене. По могућству 175 см + и 75 кг + преточено у линију. Дакле да све пршти од облина и снаге. Не могу сад да залазим у детаље. Углавном.....тип "Кобила"......разумћете !
Naravno...otpala bi ti ruka verovatno da si napravio poređenje "vila" umesto "kobila"...
česta su vam ta poređenja sa stokom, pogotovu ovde na forumu, ali u pravu si. Ko shvata, razumete!
То је за мене нешто здраво и јако. Мораш ме разумети....ја сам човек Златиборског краја......сељак што би се рекло
Само "ГраЦки" а не онај "Шумски" !sposobnu,medium size,inteligentnu,Basinger,mesnatu,dobre noge,guza,dobre sise,duga kosa,zna sta zeli od zivota,20 jela znat skuvatNisku,visoku, vitku, punacku,pametnu, lepu, modernu,karakternu, veselu, pricalicu ,cutlčjivu,nasmejanu, vrednu, zaposlenu ,
domacicu , spotski tip,blogerku, duge kose, kratke kose , pohotnu, smernu, znatiželjnu, umetnicu, radnicu ..itd ?
Kakvu ženu želite za sebe , a upoznajete ili imate suprotno od onog što želite
Nisku,visoku, vitku, punacku,pametnu, lepu, modernu,karakternu, veselu, pricalicu ,cutlčjivu,nasmejanu, vrednu, zaposlenu ,
domacicu , spotski tip,blogerku, duge kose, kratke kose , pohotnu, smernu, znatiželjnu, umetnicu, radnicu ..itd ?
Kod svake zene nesto od navedenog moze se prepoznati, pronaci,Nisku,visoku, vitku, punacku,pametnu, lepu, modernu,karakternu, veselu, pricalicu ,cutlčjivu,nasmejanu, vrednu, zaposlenu ,
Знам да тако звучи......увредљиво......али веруј да ја у кобили видим само лепоту !!То је за мене нешто здраво и јако. Мораш ме разумети....ја сам човек Златиборског краја......сељак што би се рекло
Само "ГраЦки" а не онај "Шумски" !
Pogledajte prilog 589042
Bar u tom kontekstu.Ми сељаци велимо "Кобила" !Ne kaže se kobila nego ždrebica.Bar u tom kontekstu.
vas poslednjih troje ste zreli za prevaspitavanje sa obranicom