Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.988
Da kažem, uz koju bi uživali..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na toj vatri se ne moze grejati dugo....
značajno mlađu od sebe.Kakvu ženu želite za sebe ,
Fizički izgled manje, više, recimo da bi uravnoteženost bila najpoželjnija, mada to je danas teško postići bez bendžosa i radže, ali pošto ni ja to ne koristim eto priželjkujem neku stabilnu bez dopingovanja. I glavno je da se pridržava dogovorenih pravila igre, nije problem ni to da ih ona definiše, ali ako ih je već odredila neka ih ne menja kako joj se ćefne.Nisku,visoku, vitku, punacku,pametnu, lepu, modernu,karakternu, veselu, pricalicu ,cutlčjivu,nasmejanu, vrednu, zaposlenu ,
domacicu , spotski tip,blogerku, duge kose, kratke kose , pohotnu, smernu, znatiželjnu, umetnicu, radnicu ..itd ?
Kakvu ženu želite za sebe , a upoznajete ili imate suprotno od onog što želite
Uvek se ostvare, ali su brate dosadne, jer isto to traze i od muskarca, kad se vencaju, a do tada im je dobar i crni ciganin.i dama na ulici
to su muške maštarije za koje nisam sigurna da im se i ostvare
Da mi se svidi,prvenstveno kao covek,da ima ono nesto sto me privlaci...(sarm?)Nisku,visoku, vitku, punacku,pametnu, lepu, modernu,karakternu, veselu, pricalicu ,cutlčjivu,nasmejanu, vrednu, zaposlenu ,
domacicu , spotski tip,blogerku, duge kose, kratke kose , pohotnu, smernu, znatiželjnu, umetnicu, radnicu ..itd ?
Ili da peva i pušiOh, pa zna se..da cuti i pushi..

Ne tuguj, bice za sve...Moju.
To uopšte nije zgodno. Moja, a otje je drugi..pa me može, bratjo.
BlogerkuNisku,visoku, vitku, punacku,pametnu, lepu, modernu,karakternu, veselu, pricalicu ,cutlčjivu,nasmejanu, vrednu, zaposlenu ,

Nisku,visoku, vitku, punacku,pametnu, lepu, modernu,karakternu, veselu, pricalicu ,cutlčjivu,nasmejanu, vrednu, zaposlenu ,
domacicu , spotski tip,blogerku, duge kose, kratke kose , pohotnu, smernu, znatiželjnu, umetnicu, radnicu

Nisku,visoku, vitku, punacku,pametnu, lepu, modernu,karakternu, veselu, pricalicu ,cutlčjivu,nasmejanu, vrednu, zaposlenu ,