Kakvu ženu muskarci žele ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kakvu ženu želite za sebe ,
značajno mlađu od sebe.
imali bismo visoku živu ogradu, a ona bi bila posvećena porodici i domaćinstvu.

ali koliko mlađu, nameće se pitanje.
postoji pravilo kod arapa da se za muškarca odgovarajući uzrast žene utvrđuje po sledećoj formuli:

broj njegovih godina:2 + 7

ispada da treba da tražim ženu od 26,5 godina.
ok, ne znam gde tragati i kako, ali bar sam provalio da je 93. godište.

Ja sam skroman, dovoljno je da zna na mikseti :D

3222Capture.PNG

Nekad su zeleli zenu sa kojom mozes da se igras zajednickih igara, znaci da kao u dvoristu sa puno dece igras igrice u kojima svi uzivaju kad se igraju.Makar malo pomerali pravila ako nisu izasli stariji i jaci, ili je vrucina pa se pomere pravila da bi se manje trcalo, vise vestine i vise na saradnju.

Danas, ono sto kreira zena kod novih muskaraca po principu uslovljavanja i frustracije i nasilja....po pravilu daj sta das i koliko iskamcis...

Neko ocekuje robinju uz ispoljavanje ponizavanja i nasilja da isprazni nervozu koju pravi zato sto zu mu mama i tata i devojke do tada predstavljali savrseni svet uz asertivnost i otimanje i borbu za sve sto lici na njegov deo u okruzenju.
Drustvo mu kreiralo takav drustveni i mentalni ciklus, red je neko i da mu ustavno pravo zadovolji i ispuni ga i u partnerskom odnosu.

Neko ocekuje da bude zabac, znaci daj da ostavi gene i uradice sve sto treba da sutra kaze, eto ostalo je nesto posle mene.Kakva god bila samo da rodi.Sve ostalo ce doci kako dodje.Ako je nesrecan, napice se i otici.
Radice u drugom gradu, drugoj drzavi i tako do kraja zivota....lepsa opravdanja , ugodniji zivot.

Neko ocekuje elokventnu savrsenu zenu danasnjeg trenutka, da prati sta je moda , sta je trend, da kupuje u lidlu i u ikei, obavezno italijanske plocice u kupatilu i malo subotnjeg paunisanja po gradu...
Nebitno je da li ce da radja ili ne, vazno da je zivot po modernim i srecnim standardima, da ne kazem kliseu jer to nije klise , nemoguce da je klishe...

Neko ocekuje podelu plate pa da nekako prezive, izradjaju decu, konkurisu za pare od drzave za decu i tako prezive vremena do smrti , sta ugrabe ovako sa strane, to ti je...uvek ima neceg lepog uz malo migova i osmeha..
Ne bi bilo toliko festivala i proslava i cekanja po stanicama i ustanovama da nije cilj da se upoznaju oni kojima je dosadno...

Ostali ako ocekuju nesto , to nije bitno , jer ne moze da se uklopi u shemu sta se nudi, pa zasto onda kvariti sliku svima.....To su vise bajke nego sto bi bili realni razgovori....
A ovi sto kazu samo da ima ovo ili ono , to je laz, svi mi to znamo...
Kad muskarac kaze , ma samo da zna da isprzi jaja, misli za par puta i ne treba mi vise....dogovaramo se mobilnim kad smo slobodni , svako ima svoj zivot i ne treba bez veze biti zahtevan..

Kad otkupljuju prasice u selu , niko im ne meri inteligenciju i dresiranost da li su nauceni da vrse nuzdu u cosku svinjca, nepotrebno je za svrhu za koju ce biti upotrebljeni...

Nisku,visoku, vitku, punacku,pametnu, lepu, modernu,karakternu, veselu, pricalicu ,cutlčjivu,nasmejanu, vrednu, zaposlenu ,
domacicu , spotski tip,blogerku, duge kose, kratke kose , pohotnu, smernu, znatiželjnu, umetnicu, radnicu ..itd ?

Kakvu ženu želite za sebe , a upoznajete ili imate suprotno od onog što želite
Fizički izgled manje, više, recimo da bi uravnoteženost bila najpoželjnija, mada to je danas teško postići bez bendžosa i radže, ali pošto ni ja to ne koristim eto priželjkujem neku stabilnu bez dopingovanja. I glavno je da se pridržava dogovorenih pravila igre, nije problem ni to da ih ona definiše, ali ako ih je već odredila neka ih ne menja kako joj se ćefne.

Pa to zbunjuje i zene. A zbunjuje svakog ko ne razvija alate percepcije nego misli da sve moze da ukapira onako , iz prsta..Zato se na forumu i ne cita nista pametno , jer kome da pises kad vecina ljudi i ne pomisli da postoji razlika izmedju komercijalizacije i demokratizacije , tipizacije , generalizacije i monetarizacije, npr...ajd za ove poslednje, ali ako ne uoci razliku izmedju prve dve kao metoda za utisak i zakljucak, ugasio je...
Uzmi zensku koja donosi zakljucke na osnovu baksisa koji dobija kad se kako oblaci dok peva i to protumaci kao vrednost za muskarce, dobijas realiti u glavi takve...

Nisku,visoku, vitku, punacku,pametnu, lepu, modernu,karakternu, veselu, pricalicu ,cutlčjivu,nasmejanu, vrednu, zaposlenu ,
domacicu , spotski tip,blogerku, duge kose, kratke kose , pohotnu, smernu, znatiželjnu, umetnicu, radnicu ..itd ?

Da mi se svidi,prvenstveno kao covek,da ima ono nesto sto me privlaci...(sarm?)
Ne volim previse jednostavne ljude uopste u zivotu,i partnerku takodje tako biram,da nije dosadno,da ponekad ima i borbe,i strasti...
Da imamo o cemu da razgovaramo i da se dogovaramo.
Sve ostalo-boja kose,ociju,velicina doopeta,cipela i odela je sekudarno,iako nije nevazno...

Malo je glupo pricati sa ovim muskarcima o zenama.
Dovoljno ti je pogledati neki B film o glupom nezrelom muskarcu da bi provalio sav kosmos ovih na forumu.
Ali ukratko su u ubedjenju da prava stvar kupuje, zadrzava i privlaci zenu.Neka opipljiva nematerijalna iskrena sustina.
Takva zena ne postoji, cak i kad uzmes da postoje nematerijalne zenske osobe.
Otud vrlo destruktivnih poteza takvih muskaraca, vecito lutanje i trazenje i nepoznavanje sta im treba i kad nadju dok ne povezu da je to sto hoce tog trenutka...i naravno uspesnija metoda je onda udovoljavanje malom djokici...sto veci pajser muskarac to laksa trajnija veza, bolje poznavanje partnera.

Ali ne treba igrati otvorenih karata, to znaju sve zene.....nikako da nanjuse ili osete da su samo nabedjene velicine i svesni ko zna cega...
Dzukcu treba nekad da juri svoj rep, i zabavno i manje stetno nego da luta po komsiluku.

Supermoderatorku :p

Salim se.

Ce fortes da me tepa. :mrgreen:

Back