Bagzi MD
Poznat
- Poruka
- 7.215
Hvala.

Ali još uvek nisi odg. na moja pitanja.

Ali još uvek nisi odg. na moja pitanja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
najčešće preferiraju tu da ima što manje kila, tj da je mršav(jer joj ništa ne može)
nisam to rekao zato. naravno da nikad ne treba dici ruku na zenu.A taj sa više kilograma i koji joj nešto može (nauditi) je kao muško?
Samo slabići dižu ruku na ženu!
nisam to rekao zato. naravno da nikad ne treba dici ruku na zenu.
rekao sam to zato jer:
ako je mrsavi slabic, a ona ide i nadje svalera da je krese a mrso je finansira...ako se otkrije ona samo ode, dok bi je neki rmpalija garant nadegencio.
a i mrso ako je krese bice ocas posla gotovo. a uvek moze da ga izvrda
nsi ti za brak.dosadi ti prijatelju. Pa ne znam kakva da je posle 20 godina ti dosadi.
sprska posla.Kakvu gradju preferiraju najcesce zavisi od godina
Imam komsiju, lik od osmog razreda bilduje, trenira kik box... ponavljao 2 razreda srednje, tipican som, 'ebi mi kevu ako zna tablicu mnozenja.. al' klinke od 15-16-17 se polomise oko njegaBiceps, plocice, jaka ledja.. ovo-ono...
Kad prodje neko vreme, pa malo sazre.. onda se menjaju i prioriteti jel'te... s tim sto uvek postoji neka granice ispod koje nece ici... npr. kad je neko bas preeeterano debeo... ili sl.
A cuo sam i one glupe razloge... "jao, pa on se meni svidja, ali je tu negde moje visine, pa ne mogu da budem sa njim, smejace mi se ljudi". Ijak.
kao da mi to ne znamo, samo pokusavamo da nadjemo forumulu za uspesnu vezu...
ja mislim da je to obostrani trud i ulaganje u vezu. ko hoće detalje, ima pm. mrzi me da kucam ovde.
Da znas ne bi rekao da da trazis formulu,jer ne postoji formula za bilo koji uspeh,bila o veza,posao...
a i vi drvite mnogo.![]()
Samo slabići dižu ruku na ženu!