Kakvu gradju cure najvise preferiraju kod momaka ?

najčešće preferiraju tu da ima što manje kila, tj da je mršav(jer joj ništa ne može), da ima što dublji džep, najbolje auto, mnogo poznanika jer mora biti poznat, veliku kuću sa poslugom(kuvari,spremačice-......, nežne šake jer joj to govori da je papučić i da će ona da naređuje kako ona hoće i poslednje a moguće i najvažnije, da radi 24h 7 dana u nedelji tako da je ona slobodna da traži pravog bad mother fucker-a

A taj sa više kilograma i koji joj nešto može (nauditi) je kao muško? :roll:
Samo slabići dižu ruku na ženu!
nisam to rekao zato. naravno da nikad ne treba dici ruku na zenu.
rekao sam to zato jer:
ako je mrsavi slabic, a ona ide i nadje svalera da je krese a mrso je finansira...ako se otkrije ona samo ode, dok bi je neki rmpalija garant nadegencio.

a i mrso ako je krese bice ocas posla gotovo. a uvek moze da ga izvrda

nisam to rekao zato. naravno da nikad ne treba dici ruku na zenu.
rekao sam to zato jer:
ako je mrsavi slabic, a ona ide i nadje svalera da je krese a mrso je finansira...ako se otkrije ona samo ode, dok bi je neki rmpalija garant nadegencio.

a i mrso ako je krese bice ocas posla gotovo. a uvek moze da ga izvrda

Ma bio on mršav ili ne... muško je uvek jače od žene... Što se tiče udaranja i sl.
Može i najveći snagator da bude papučar i sa mekanim srcem, pa kad sazna da ga ženska vara ili trpi to ili samo raskine s njom...
Nekad izgled ume mnogo da prevari.

brate,ne mozes ti to da sacuvas. Nema sanse. Evo sa jednom bivsom sam bio u vezi i ona je zivela sa dedom i babom,ali joj je deda bio takav konzervativac i drkadzija da je kontrolisao u minut kada ce da dodje,nije joj dozvoljavao duze izlaske,tukao i nju i njenu babu. Znaci strah i trepet. Sta se desilo? Kada je otisao u selo,njegova unuka me pustila u njegov stan gde je bilo nekih perverzija. :rumenko: To je ne moguce sacuvati. Mozes samo da se nadas da te ne vara ili da je zoves 15 minuta pre nego sto dodjes kuci da svaler pobegne. :D

dosadi ti prijatelju. Pa ne znam kakva da je posle 20 godina ti dosadi.
nsi ti za brak.
a jesi li se pitao da li ti njoj dosadis, pogotovo ako posle posla dodjes kuci, jedes i izvalis se kao krme, zeno daj da jedem, daj da legnem..., hocu reci nimalo paznje ne poklanjas zeni, ne izlazite, ne setate... ne pazis na vaznije datume, ih koliko toga ima... zato i varaju jer im je pun k.
ali ove danasnje varaju zbog onih stvari koje sam napisao u onom postu, bogat zauzet mrljav, sloboda, dobrog jebaca bez obaveze..milina im.
danasnji brakovi traju max 5 god. bruka

Sve to sto pisete je generalizovano i u svemu mozete naci milion primera koji ce pokazati i da jeste i da niste u pravu...Ovakve diskusije traju beskonacno,jer je svako individua za sebe. ;) Ali evo kad vec generalizujete,nema tu nista da se pametuje ako neko zeli da te prevari onda ce to uraditi,a ako ne zeli onda nece...Ipak ima i ljudi koji su karakter pa nikad nece prevariti partnera bez obzira kakav je prema njemu-njoj,ako vec zeli da bude sa nekim drugim zavrsi ce tu vezu i poceti novu,ali nece varati. ;) Tako da,sve je stvar licnog izbora,ako ces biti djubre i varati,to je tvoje opredeljenje jer mislis tako je lakse,ne moras se suzdrzavati od jednog obicnog nagona koji je cista hemija i nista drugo,ali zapravo to je ono teze,jer cinis lose nekom i kad ti padne na pamet da prevaris zamisli kako bi se osecao da si prevaren i eto ti odgovora koliko boli i koliko je lose...ZATO BOLJE RASKINUTI I BITI SA DRUGOM OSOBOM,NEGO VARATI!

Kakvu gradju preferiraju najcesce zavisi od godina :D
Imam komsiju, lik od osmog razreda bilduje, trenira kik box... ponavljao 2 razreda srednje, tipican som, 'ebi mi kevu ako zna tablicu mnozenja.. al' klinke od 15-16-17 se polomise oko njega :D Biceps, plocice, jaka ledja.. ovo-ono... :D
Kad prodje neko vreme, pa malo sazre.. onda se menjaju i prioriteti jel'te... s tim sto uvek postoji neka granice ispod koje nece ici... npr. kad je neko bas preeeterano debeo... ili sl.

A cuo sam i one glupe razloge... "jao, pa on se meni svidja, ali je tu negde moje visine, pa ne mogu da budem sa njim, smejace mi se ljudi". Ijak.

Kakvu gradju preferiraju najcesce zavisi od godina :D
Imam komsiju, lik od osmog razreda bilduje, trenira kik box... ponavljao 2 razreda srednje, tipican som, 'ebi mi kevu ako zna tablicu mnozenja.. al' klinke od 15-16-17 se polomise oko njega :D Biceps, plocice, jaka ledja.. ovo-ono... :D
Kad prodje neko vreme, pa malo sazre.. onda se menjaju i prioriteti jel'te... s tim sto uvek postoji neka granice ispod koje nece ici... npr. kad je neko bas preeeterano debeo... ili sl.

A cuo sam i one glupe razloge... "jao, pa on se meni svidja, ali je tu negde moje visine, pa ne mogu da budem sa njim, smejace mi se ljudi". Ijak.
sprska posla.

a to za klinke je tacno.pogotovo jedna od 15, izgleda ko zmaj, ima da bira i odabrala bildera sominu,momak nema pojma ali izgleda da je jak kao konj, medjutim jede one kakice pa je i slab

Back