Kakvu gradju cure najvise preferiraju kod momaka ?

Obzirom da je tema o slikama preplavljena polemikom oko ovoga, da ne brisem spamove resih da otvorim temu , moze da izidje i zanimljiva :lol:
Hajde da se vezemo samo za sledece kombinacije
visok-mrsav
visok-debeo (citaj kung fu panda :lol:)
visok-atletski gradjen (Al znam da cete svi ovo jer je kao prosek ali gledajte da ne birate ovu opciju jer je bez veze, ovo imaju samo nekolicina latinoamerickih glumca :lol:)
visok-bilder
nizak-debeo
nizak-mrsav
nizak-atletski gradjen
nizak-bilder
srednja visina-mrsav
srednja visina-debeo
srednja visina-atletski gradjen (Ni ovo nemojte da birate :lol:)
srednja visina-bilder

Dakle, crvene se ne racunaju . :lol:

edit by: Stiven

zene vole mrsave i visoke,nemoj da vezbas i da se tovis,veca ti je prodja ovako. ;) Kad budes porastao sama ce priroda ti dodati koje kilo,ona ce regulisati kilazu koliko treba.

ne moze crvene, pa sta moze? nizak-bilder? visok-mrsav? ma daaaaaaj!

Ima odvratne oci. Fuj. Mozda zato sto je slika crno bela, ali svejedno, oci su mi najbitniji detalj na djevojci, a ona ih ima nikakve :(

Nju sam postavio zato jer se uklapa u malo starije poznate...a ako hoćete pravu koku, za kojom svi balavimo, onda evo:
Bilo mi je mnogo teško da odaberem koju da stavim... tražio sam neku koja se 100% prirodna. I došao do sledećih nekoliko
neke ćete možda prepoznati neke ne... uglavnom sve bih ih oženio ali najpre kendi i j.m.

Eto takav je moj ukus..

Poslednja izmena:
Od toga su samo ova devojka u crno beloj slici sa crnom haljinom i zadnja slika lepe :D

ta u cno-belo slici u crnoj haljini i 2 slike iznad nje je jedna te ista devojka...
izgleda da si ti još mlad i zelen pa ne znaš šta su prave koke

prve 3 slike, jedna devojka, mogla bi da te uči svemu
ostale Boga pitaj šta bih sve radio sa njima i one sa mnom...

inna ružna...hahaha kakve kvarne oči imaš, ona je lepša 3x nego što je zgodna.
najbolje su prvih 6 slika, naše devojke... Srpkinje. Sve majka priroda dala :D

pa kad je tako, što ne postujete "jebače" pa da mi muški dajemo komentar na vaš "ukus"
samo nemojte neke bogate, oni su svakoj čkapi lepi-zgodni

john, jeste, ali bez šminke... trla baba lan da joj prođe dan

onda je hteo da kaze da je lepa samo na toj slici :P

ma pitaj Boga da li je ikad bio u 4 oka sa golom ženskom pa da zna šza valja...

zato što se one mogu lako udebljati, do 5kg i biće kao zmaj. a od već napunjenih možeš imati samo prasicu kad krene da se deblja... ne kontaš ti to još si zelen

ina je od struka pa na dole masna ko krmaca

:zper:

paul-wesley-arms-and-boots.jpg

Back