-Lust
Iskusan
- Poruka
- 5.338
Moze muskarac i da ima preko 100 kila da ne bude debeo .. pogotovo ako je visok.
Znam, poznajem puno njih, samo sam sinoć odvalila, nisam ni razmišljala o tome. Sniki, je l' ćelaviš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze muskarac i da ima preko 100 kila da ne bude debeo .. pogotovo ako je visok.
Kako je to odvratno...ima jedan lik u komsiluku koji je ono razvijen,ko od brda odvaljen...i juce mi brat rece kako on cupa obrve,depilira se,maze kreme i td..
Prije mi je i bio privlacan..kako sam to cula,ono,prva reakcija GEJ xD
Kako je to odvratno...ima jedan lik u komsiluku koji je ono razvijen,ko od brda odvaljen...i juce mi brat rece kako on cupa obrve,depilira se,maze kreme i td..
Prije mi je i bio privlacan..kako sam to cula,ono,prva reakcija GEJ xD
Hvala Bogu da još uvjek postoje djevojke koje se pale na znoj i dlake.
Ja mislio da počnem da se depiliram ali tvoj post me je odgovorio. Ipak žene vole muškarčine sa brcima!![]()
Obzirom da je tema o slikama preplavljena polemikom oko ovoga, da ne brisem spamove resih da otvorim temu , moze da izidje i zanimljiva
Hajde da se vezemo samo za sledece kombinacije
visok-mrsav
visok-debeo (citaj kung fu panda)
visok-atletski gradjen (Al znam da cete svi ovo jer je kao prosek ali gledajte da ne birate ovu opciju jer je bez veze, ovo imaju samo nekolicina latinoamerickih glumca)
visok-bilder
nizak-debeo
nizak-mrsav
nizak-atletski gradjen
nizak-bilder
srednja visina-mrsav
srednja visina-debeo
srednja visina-atletski gradjen (Ni ovo nemojte da birate)
srednja visina-bilder
Dakle, crvene se ne racunaju .
edit by: Stiven
zene vole mrsave i visoke,nemoj da vezbas i da se tovis,veca ti je prodja ovako.Kad budes porastao sama ce priroda ti dodati koje kilo,ona ce regulisati kilazu koliko treba.
Je l' se ti zalila da nemas decka?![]()
Pa bas imas niske kriterijume![]()
Ne znam stvarno...A nije mi jasno? Zasto to muskarci rade? Da sprece unibrow? Ili se to cupa svuda?![]()
Pa mislim poenta je da se zene i muskarci razlikuju...a da mi momak ima sredjenije obrve od mene,e to bi stv bilo....katastrofa xDxDxDHvala Bogu da još uvjek postoje djevojke koje se pale na znoj i dlake.
Ja mislio da počnem da se depiliram ali tvoj post me je odgovorio. Ipak žene vole muškarčine sa brcima!![]()
Pa bas imas niske kriterijume![]()
hahah jesu niski... ne trazim na osnovu fizickog izgleda, samo mora biti vislji od mene a ostalo osobine olucuju![]()
hahah jesu niski... ne trazim na osnovu fizickog izgleda, samo mora biti vislji od mene a ostalo osobine olucuju![]()
se kaze "visi" ili "vislji"?![]()
Vjerovala ili ne, 100% se uklapam u opisja ne znam zasto bi bilo ko voleo nesto sto lici na kostura??? mrsavo=kostur
volim visoke, ali ne da su mrsavi ili debeli ili teski bilderi.... nista pretetrano.... da mogu da mu legnem i na stomak a da se ne udavim u salu i da ne zulja... da mogu da mu naslonim glkavu na ruku a opet da nije onako fuj nikakvo... nego sve to pomalonista preterano
ali da bude toliki da mogu stikle da obujem, znaci 190![]()
to kaze i ortak Chubaka
http://2.***************/_DCDvGVLEjvg/TOsqdrhmX1I/AAAAAAAAAQk/aeyHwDhx93I/s1600/wookie-736962.jpg