LAKI LUCIANO
Domaćin
- Poruka
- 4.279
zapravo nije, deluje tako, ali sad sam pogledao uanzad temu, ukljuce se povremeno i uvek je isti komentar
"bilderi mi se gade", uvek nesto na tu foru xD
Ali poslednjih par strana slabo se oglasavaju...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zapravo nije, deluje tako, ali sad sam pogledao uanzad temu, ukljuce se povremeno i uvek je isti komentar
"bilderi mi se gade", uvek nesto na tu foru xD
sto pricate ko da je jedan zyzz, zyzz je bre internacionalni termin za stereotip seljacine koja se samo bilda i ide okolo i pokazuje curama
Onaj sto ima onolike noge verovatrno ne moze ni da hoda. Napravio covek od sebe invalida!
Yebote ovo je ubedljivo najgej tema u istoriji Krste, a konkurencija nije mala
![]()
Zemlja nije okrugla, Ekrem zna da peva, .... i Vin Dizel nije najpozeljniji muskarac u svetu za kim zene najvise balave![]()
I koje ste vi paljevine, ja znam da lepe, pametne cure ne vole previse nabildovane muskarce. Ove slike sto stavljate su preterane. Dzaba ovim retardima na steroidima misici, kad su u faci ruzni kao da ne kazem sta.. I kad su visine 160 LOL.
stvarno su uzasni....
meni bukvalno dodje da povratim kad vidim ovakvog nekog...
![]()
Meni obrve same otpadaju... O.o
Prodjem prstima kroz obrve i na prstima mi ostane 5-6 dlaka, poc'o sam da celavim, jooooj...
I jos su mi neki drugari nasli jednu sedu dlaku u kosi...i jednu sto je pocela da sedi...omatorio sam pre vremena, a ranije sam kukao sto izgledam mladje...oj sudbino![]()
Kako je to odvratno...ima jedan lik u komsiluku koji je ono razvijen,ko od brda odvaljen...i juce mi brat rece kako on cupa obrve,depilira se,maze kreme i td..
Prije mi je i bio privlacan..kako sam to cula,ono,prva reakcija GEJ xD
Da ima preko sto kila. Šalim se, da bude visok i ne preterano mršav.Bar u mom slučaju.