emily2
Primećen član
- Poruka
- 566
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, nisam baš mislila tako doslovno i bukvalno (kako je zvučalo).Vidis, nekako mi bas definicija svesno odricanje ne ide sa Saturnom, znacilo bi, nama koji ga imamo u 7 polju da trebamo da se odreknemo partnera na prvom mestu ...

... upravo u vezi brakova, razvoda i tako toga 
Ne, nisam baš mislila tako doslovno i bukvalno (kako je zvučalo).
Mislila sam zapravo na neke druge stvari ... na svesno prihvatanje ograničenja koje određeni aspekti sa Saturnom nose, umesto čekanja da nas sam Saturn "udari" po džepu, zdravlju ili čemu već. Svi imamo Saturna, s tim da ga neko odrađuje npr. kroz bolest, a neko kroz disciplinu ... Naravno da se dosta toga razlikuje od osobe do osobe, i obim i vrsta problema sa Saturnom ali to je nešto čemu treba težiti ... (mislim ka svesnom odrađivanju Saturna kroz pozitivnu simboliku) jer je u krajnjoj liniji to neminovnost, ne možeš ga izbeći nikako.
Opet propovedam o Saturnu ...![]()

Pa pored toga sto mi se vrh 7-me nalazi u blizancima,vladar 7-me je u ribama=najveci moguci broj brakova(sto bi rekao Imsiragic),to je imala i Elizabet Tejlor.Pokusacu da nadjem i njenu kartu pa da je postavim,a ako neko kojim slucajem ima neka je postavi..
Pa ne znam bas da li je isto...Ona ima Mars Sunce i Merkur u konjukciji i opozicija Neptun sve kroz 3-9 polje, Mars vlada 4 kucom, suvladar 12, Sunce iz 8 polja...tu bas ima elemenata za papirologiju, udaje i razvode i sa Bikom u 5 polju vracanju starim ljubavima...da ne ulazim u detalje ...a ti samo vladara Merkura u kvadratu sa Uranom na Asc ..moguc je razvod braka ili vanbracna zajednica ..trebalo bi mi malo vremena da to prostudiram sta i kako je u pitanju...Ovan ti je u 5 a njoj Bik..Tvoj Mars iz 5 sa Saturnom ukazuje na veze u kasnijim godinama , sa zreloscu a trigon sa Venerom znaci uravnotezenje emotivnih potreba i energije...samo ne zuri nigde, slozice se samo, meni bas ne licis na Elizabet...Evo i karte Elizabeth Taylor..(ko da me ona rodila :grin...
Pa ne znam bas da li je isto...Ona ima Mars Sunce i Merkur u konjukciji i opozicija Neptun sve kroz 3-9 polje, Mars vlada 4 kucom, suvladar 12, Sunce iz 8 polja...tu bas ima elemenata za papirologiju, udaje i razvode i sa Bikom u 5 polju vracanju starim ljubavima...da ne ulazim u detalje ...a ti samo vladara Merkura u kvadratu sa Uranom na Asc ..moguc je razvod braka ili vanbracna zajednica ..trebalo bi mi malo vremena da to prostudiram sta i kako je u pitanju...Ovan ti je u 5 a njoj Bik..Tvoj Mars iz 5 sa Saturnom ukazuje na veze u kasnijim godinama , sa zreloscu a trigon sa Venerom znaci uravnotezenje emotivnih potreba i energije...samo ne zuri nigde, slozice se samo, meni bas ne licis na Elizabet...

Ja cu se slziti sa tvojom poslednjom recenicom, jer su zaista svi muskarci ( izuzevsi jednog ) bili obelezeni Suncem i kao sto rekoh , u zanku Vage..
E sad, tu mi se nesto ne slaze za ove duge veze i vladara sedme...jer sam uglavnom bila u duzim vezama ( 5 god, 2.3, 1.5....) i bili su u pitanju vodeni i vazdusni znaci..tj znak Raka..i opet znak Vage...
Dve prelepe veze , pune strasti i ljubavi ..bejahu u znaku Lava...ah :OI
eto i to su recimo bile duge veze od po god. ipo....dve....
Trt.

da te podsetim..svaka Vaga mora da ima nekog fatalnog Lava, kao sto svaki Bik mora da natrci na neku skorpiju u zivotu..nesto kao nepisano pravilo..![]()

Pa jes`...
To su bile veze..ono prave pravcate veze , kakve ja zamisljam kad kazem " veza"....Puno ljubavi, svadja, ljubomore...strasti...hemije...ludila...ma prelepo...
A ne ovo danas...ravna linija, ne znas sta ti je..jel ti brat, momak...sestra od tetke...sta je...
Eto moja Vip..
![]()

a sto , duso? jel bas mora ta? znas, uvek sam pokusavala da u takvoj situaciji kazem sebi da je strasno kad od toliko okolnog sveta i toliko prilika i slobodnih osoba, natrcis bas na neku zauzetu....takav nam horoskop, zar ne?:wink:

Pa dobijamo onakvog partnera kakvog zasluzujemo
Onog koji je nas odraz u ogledalu. Tako kaze i astrologija i psihologija![]()
...
Eee , ne znam ... cini mi se da nije , ali da se slazemo , slazemo se ... ja nikad ne trazim nista niti pokusavam da budem u vezi , niti nesto imam interesovanja velikih ili potrebe uopste da budem u vezi , da se zaljubljujem , da imam nekoga ... ali to je vise mene nekako strefilo odjednom , onako , kao ... grom iz vedra neba , kao nesto po glavi da me udarilo , iznenada , znam da nisam niti hteo niti planirao :frown: ... 8) :-o![]()
![]()
tera po svom pa nek se pusimo..
Pa dobijamo onakvog partnera kakvog zasluzujemo
Onog koji je nas odraz u ogledalu. Tako kaze i astrologija i psihologija![]()
(moj Mesec egzaktno trigon njeno Sunce
... eto ga , njen Mesec u BLizancima
(mada to ide meni na ruku) ... ali sve se da srediti
... 8) :-o

Inteligentnog,obrazovanog,kulturnog,inovativnog,bez predrasuda,onog ko je ispred mene,onog koji ima mozak koji misli i planira brze od mene,onog ko je u isto vreme tolerantan,ispred svog vremena,s ljubavlju prema tehnickim i drugim dostignucima,lepoj reci,inicijativnog i pravog prijatelja pre svega...onog kog ja treba da pratim a ne obrnuto...e da,necu izuzeti ni finansijski jaceg od mene...
Necu reci sta sam dobila...to ostaje Vama majstorima...pa da vas cujem,citam,vidim,kako god
http://www.astro.com/cgi/showgif.cg....gif&res=63&va=&cid=fh6filen1EF4n-u1210378515