Kakvog bi partnera zeleli a kavog partnera "dobijamo"..

Kaze se da Sunce u zenskoj karti oznacava sta hoce i Marsa sta dobiju...kod mene je situacija ovakva...trazim ja to jako Sunce...ali je ono afliktovano samo tako...i dobijem slabice...neuravnotezene, emotivne nestabilne i nesredjene...i umesto da mi ovaj Ma poboljsa sa 120 Ur/Pl on ode dispozicijom u Ribe i opet nista...a mene de facto privlace uspesni, inteligentni i ambiciozni...ali ja takve nikada ne dobijem...:(

14474vo.gif

Poslednja izmena od moderatora:
Ja ne znam skoro nista oko horoskopa, davno sam svracao na astro.com i to mi je bio krajnji domet...
I zatrazila mi je devojka da joj uradim natalni preko neke drugarice koja se time bavi, i naravno ona je bacila pogled na zajednicki, i kaze sve je to super, ekstra se slazete, ali nece ti biti zena, a ako ti bude zena necete imati dece. I ja se malko iznervirah.
I sada mogu ja da ne verujem u to sto puta kada mi je bacila buvu, i sada sam se iznervirao sto sam uopste i radio horoskop, i lepo sam rekao da takve stvari i ne zelim da znam!
I moze li mi neko reci da li je to istina, znaci mene stvarno nije briga sta kaze horoskop, jer sam ja tu malu blesu mnogo zavoleo, ali kada ti neko tako nesto saspe u lice nije bas prijatno!

Evo mojih podataka, i nas zajednicki sa astro.com:
astro2gw01i568026590.gif

Izvinjavam se unapred za potroseno vreme, i veliko hvala koga ne mrzi da baci pogled!

Poslednja izmena od moderatora:
S obzirom na to da je meni na DC iliti na vrhu 7 polja svoje kandze pustio Algol te da mi sunce lezi na isto tako ratobornoj Bellatrix imam srece sto uopste i imam tu i tamo nekakve muskarce.
Inace sunasce mi je u Blizancima, u 7 polju a Retrogradni Mars u Jarcu, u drugom polju.
Nikako ne zaboraviti famoznu opoziciju Marsa i Venere iz 8 polja, Rak.
Generalno lose postavljen Mars, Sunce tako tako...
5 polje pocinje u znaku Ovna.

Dakle necu uopste da pricam o muskarcima posto ih teram stapom od sebe :)
Bolje je i za njih i za mene.

Malo preterujem naravno, rad dramskog efekta ali tesko je reci i definisati sta ja to hocu a sta to mene hoce.
Bavicu se time veceras, kad zavrsim sa ucenjem pa cu da napisem nesto ozbiljnije :D

Kaze se da Sunce u zenskoj karti oznacava sta hoce i Marsa sta dobiju...kod mene je situacija ovakva...trazim ja to jako Sunce...ali je ono afliktovano samo tako...i dobijem slabice...neuravnotezene, emotivne nestabilne i nesredjene...i umesto da mi ovaj Ma poboljsa sa 120 Ur/Pl on ode dispozicijom u Ribe i opet nista...a mene de facto privlace uspesni, inteligentni i ambiciozni...ali ja takve nikada ne dobijem...:(

14474vo.gif
Ајде да се мењамо!:D
Дам ја теби моје егзалтирано Сунце на МЦ-у и све силне каријеристе који ме салећу у замену за једног финог, искреног, мирног и породичног човека!;)

S obzirom na to da je meni na DC iliti na vrhu 7 polja svoje kandze pustio Algol te da mi sunce lezi na isto tako ratobornoj Bellatrix imam srece sto uopste i imam tu i tamo nekakve muskarce.
Inace sunasce mi je u Blizancima, u 7 polju a Retrogradni Mars u Jarcu, u drugom polju.
Nikako ne zaboraviti famoznu opoziciju Marsa i Venere iz 8 polja, Rak.
Generalno lose postavljen Mars, Sunce tako tako...
5 polje pocinje u znaku Ovna.

Dakle necu uopste da pricam o muskarcima posto ih teram stapom od sebe :)
Bolje je i za njih i za mene.

Malo preterujem naravno, rad dramskog efekta ali tesko je reci i definisati sta ja to hocu a sta to mene hoce.
Bavicu se time veceras, kad zavrsim sa ucenjem pa cu da napisem nesto ozbiljnije :D

Зашто мислиш да ти је Марс лоше постављен?

Ma , nije toliko ( štaviše, onako odokativno imam prilično neutralnu kartu) ali pošto sam ipak još uvek laik u svemu vidim opasnost :)
Provedem sate u tešenju drugih i u pametovanju oko toga da ne treba da se uhvate za jedan aspekt a onda uhvatim sebe kako dramim oko iste stvari:)
Sve u svemu, ja pogreših kad rekoh ono ' generalno' , bilo je to pomalo preterano.
Kvinkunks sa suncem iz 7 polja ( Vrh u biku, sunce u blizancima) , opozicija sa Venerom iz 8 (Vrh u blizancima, venera u raku)i sekstil sa Jupiterom u četvrtom polju( ribe)
Pored njega se ugnezdio Neptun pa mi ometa gomilanje para :D

samo po sebi znači malo,nisam ni trebala da nabrajam ali opet moja interpretacija svega toga bi bila baš duga i puna subjektivnih zaključaka koji bi bili sve samo ne predmet topica :/

Poslednja izmena:
Mars su momci, ljubavnici i oni dečkići na kojima vežbamo, pre nego što naiđe ON! On je Sunce, jedan jedini, konačni. Ako je na MC-u ne znači da će biti karijerista, već naprotiv...naš MC je njegov IC. Dakle, porodičan čovek. Inače MC govori o zenitu našeg života, a ne o karijeri. Moj mars u Ovnu mi je doneo nezrele, zabavne, površne, svojeglave dečake, Sunce u Biku mi je donelo čoveka na koga mogu da se oslonim. On je na MC-u i da, smatram da je on moj najveći uspeh u životu.

Mars su momci, ljubavnici i oni dečkići na kojima vežbamo, pre nego što naiđe ON! On je Sunce, jedan jedini, konačni. Ako je na MC-u ne znači da će biti karijerista, već naprotiv...naš MC je njegov IC. Dakle, porodičan čovek. Inače MC govori o zenitu našeg života, a ne o karijeri. Moj mars u Ovnu mi je doneo nezrele, zabavne, površne, svojeglave dečake, Sunce u Biku mi je donelo čoveka na koga mogu da se oslonim. On je na MC-u i da, smatram da je on moj najveći uspeh u životu.

Meni je tu situacija prilicno slicna. Mani su i mars i sunce u raku. Osim ako stepeni na kojima su kazu nesto drugacije, i naravno aspekti, jer mi je mars u raku neaspektovan, a sunce ima dosta aspekata a i ide u dosta aplikacija.

А не, не анализира се то тако.;)
Ако је Сунце на МЦ-у- то је опис једне карактеристике мужа. Јер МЦ је МЦ, и нема мешања дериватног система са класчном анализом натала.
Ако ћемо по дериватним кућама, онда је наше 10. поље, његово 4. поље- тачније, каква је његова породица, а не каријера.
А по дериватним кућама, наша 4. кућа ће говорити о његовој каријери. :)

Значи, жена која има Сунце на МЦ-у ће сигурно имати мужа који ће стремити да постигне максимум у оквиру своје професије, у симболици Сунца.

п.с. 10. поље итекако говори о кариијери ;) Е сад, једно је кад се у 10. нађе Сунце у Раку или Сунце у Ваги...а друго кад је то Сунце у Овну или Лаву...значи, од аналитзе знака мора да се крене...такође, за анализу је важно да се види нпр. склоност ка школовању, јер за каријеру у формалном смислу особа мора имат завршену школу и тд....

Poslednja izmena:
Ja bih zelela nekog iskrenog,normalnog muskarca, koji ce znati sta mi treba,sta osecam u svakom trenutku,jednostavno da bude moja druga polovina...da je pazljiv, ponekad nekim lepim gestom da me iznenadi,mozda trazim previse,ne znam ni sama.Ali znam da uvek dobijem drugacijeg muskarca koji jedva da ima ista od navedenog...I,moram da priznam,takav muskarci me vise privlae...Ne mora da bude neki romantik,niti patetik,vec da me nekad prosto iznenadi...:D .....da i ja kazem woow,da li je moguce...:)

Ja bih zelela nekog iskrenog,normalnog muskarca, koji ce znati sta mi treba,sta osecam u svakom trenutku,jednostavno da bude moja druga polovina...da je pazljiv, ponekad nekim lepim gestom da me iznenadi,mozda trazim previse,ne znam ni sama.Ali znam da uvek dobijem drugacijeg muskarca koji jedva da ima ista od navedenog...I,moram da priznam,takav muskarci me vise privlae...Ne mora da bude neki romantik,niti patetik,vec da me nekad prosto iznenadi...:D .....da i ja kazem woow,da li je moguce...:)

ne dobijaš ništa, sama biraš takve.

je l bi mogao neko ko se razume, samo na sek da baci pogled na moju kartu ...

ovo u prošlosti- sve neka konfuzija i sve pogrešno, suprotno od svega što sam želela/planirala..

Uploaded with ImageShack.us

ne može to što ti hoćeš za sek.
a ako nađeš budalu koja će gubiti vreme buljeći u kartu i govoreći ti šta bi trebalo ili ne bi trebalo raditi u životu, svaka čast.

https://mail-attachment.googleuserc...338065451120&sads=MCNpiQlPDn7oPMLhYL6pMMJF5hk
I ja imam juno u vagi u 6 kuci, vladar 7 u 7 i vertex u vagi isto u 6 kuci. Ima li neko da kaze nesto za ovo? Inace privlacim dominantnije muskarce, vrvtno zbog skorpije, vladara 7 polja, kao i plutona u 7 kuci.

ne vidi se karta.
pluton u sedmoj, pa još u škorpiji ti garantuje partnera sadistu. mada, i to je dominacija na neki način. :mrgreen:

Back