kakvi su..

gost 94137

zmajka
Poruka
43.846
.. vaši kriterijumi kada je u pitanju odabir partnera za sex?
dakle, ne za vezu, nego samo za sex.. zamislite da ste u nekoj situaciji gde niste u vezi i ne želite vezu iz kojih god razloga i treba da odaberete nekoga za kres.. kakva ta osoba treba da bude?

Muškarci u suštini nemaju nikakve kriterijume, odnosno mogu da se adaptiraju na bilo sta. Kada bi ih neko zatvorio u jednu sobu na nekoliko meseci, mi bi verovatno noktom iskopali rupu u zidu, a onda isti taj zid pohebali.

dakle, ne za vezu, nego samo za sex.. zamislite da ste u nekoj situaciji gde niste u vezi i ne želite vezu iz kojih god razloga i treba da odaberete nekoga za kres.. kakva ta osoba treba da bude?

Kako da ti kazem,obicno i ne biram samo za seks,ako mi nije zanimljivo sa njom,mislim da ne bih mogao samo kres varijantu da imam.Valjda sam imao srece do sada...
Pa recimo da mi se svidi,nije to obavezno da bude idealne gradje,ili neke nestvarne lepote.
Ima devojaka koje su lepe ali odbojne,imas ih prosecnih ali privlace kao magnet...
Ne mogu odredjeno da ti kazem,treba da mi se svidi.
aha a nakon godinu dana krenuli bi i medjusobno :lol:
Joj,nemoj njemu o tome.On je pobornik te ideje da bi muskarci radje kresali jedni druge nego zene.A kaze da nije Brnabic.

Kako da ti kazem,obicno i ne biram samo za seks,ako mi nije zanimljivo sa njom,mislim da ne bih mogao samo kres varijantu da imam.Valjda sam imao srece do sada...
Pa recimo da mi se svidi,nije to obavezno da bude idealne gradje,ili neke nestvarne lepote.
Ima devojaka koje su lepe ali odbojne,imas ih prosecnih ali privlace kao magnet...

pa logično je da ti se svidi, jer ko bi kresnuo nešto što mu se ne sviđa? osim momčila naravno, on bi očigledno kresnuo sve što ima bilo kakvu rupu..
inače se manje više slažem sa tobom.. čak i da je samo sex u pitanju, to bi trebalo da bude osoba sa kakvom bih eventualno mogla sebe da zamislim i u vezi.. a to dodatno otežava stvari, jer stvarno mnogo stvari bi trebalo da se poklopi.. lakše je bilo kad sam bila mlađa i gluplja i samo pod uticajem hormona- tad je bilo bitno samo da fizički dobro izgleda.. :neutral:

Joj,nemoj njemu o tome.On je pobornik te ideje da bi muskarci radje kresali jedni druge nego zene.A kaze da nije Brnabic.

Opet izvrces moje reči i moracu da te ponovo ispravim. Ne bi muskarci radje kresali jedni druge, nego bi u slučaju nedostatka zena kresali cak i jedni druge (kao sto to rade u zatvoru).

1) Da je pristojno ljudsko biće
2) da ne lupeta gluposti
3) da poseduje "ono nešto" ("ono nešto" - skup osobina koje jednu osobu čine sexualno poželjnom, različit od osobe do osobe)

1) Da je pristojno ljudsko biće
2) da ne lupeta gluposti
3) da poseduje "ono nešto" ("ono nešto" - skup osobina koje jednu osobu čine sexualno poželjnom, različit od osobe do osobe)

bacila sam se sad u razmišljanje.. da li ja npr pričam gluposti u toku sexa.. da li to možda nekome smeta.. da li bi trebalo da pričam npr o higsovom bozonu, teoriji evolucije ili da recitujem poeziju na nekom stranom jeziku.. stvarno je možda problem u tome što nisam dovoljno pametna tokom sexa iako inače jesam..

Back