Какви су данашњи мушкарци и жене за брачни живот?

Urossiuse, citaj malo samog sebe, pre nego sto me optuzis da lazem.

http://forum.krstarica.com/showthre...žene-da-odgovaraju-VI?p=32487236#post32487236

Наметни онда свој модел летњег одмора. Можда се и њој свиди

Igranje Warcrafta 17 sati dnevno... 2 litra koka kole svakog dana, nema kupanja, pranja zuba i brijanja svo to vreme... Roletne spustene da se ne vidi sunce...

Ehhhhhhhh, to je ziFot...
Ovako je bilo nekad u srecno vreme kad nisam imao devojku...
E u jednom takvom periodu sam nagurao 115 kg.
Da me vidis kako sam bio bucmast, ali cak i iz tog doba imam slike sa ponekom plavusicom.
Ajd, zezam se, nikad nisam toliko preterivao sa igricama... 5-6 dana zaredjam max, tako po ceo dan, svo slobodno vreme...
Takvi su zapali i mojim drugaricama gore navedenim, to i tome slicno je prototip momka za zenidbu danas, cast izuzecima, ali sta je tu je, panta rei.

Ja bih rekla da ne postoji i nije postojao, nase mame nisu imale tih problema. Ja bih rekla da ne postoji i nije postojao, nase mame nisu imale tih problema. Neko je letovao u Italiji, neko u Buljaricama, neko na Adi, svako u skladu sa svojim standardom, ali se nije postavljalo pitanje sta je normalan odmor.

Normalan odmor?:lol:
I tebi je neko reko da moras da ides svake godine na more i trosis 1000 evra ili nisi normalna?:lol:

Ljudi treba da zive onako kako oni hoce. "Zivi i pusti druge da zive". Postoji li takva misao kod tebe?

Meni licno je totalno besmisleno ici na more i trositi ko zna koliko para i vise deluje kao heroin nego moje igrice.:roll: Odlazak u selo mi je na primer mnogo normalniji.

Poslednja izmena:
Urossiuse, citaj malo samog sebe, pre nego sto me optuzis da lazem.

http://forum.krstarica.com/showthre...žene-da-odgovaraju-VI?p=32487236#post32487236

Takvi su zapali i mojim drugaricama gore navedenim, to i tome slicno je prototip momka za zenidbu danas, cast izuzecima, ali sta je tu je, panta rei.

I sta je tu problematicno?

Devojka koja ne radi hoce da potrosi 1000 evra, a ja koji radim necu da trosim nista. Ko je problematican tu i nezreo?

- - - - - - - - - -

I kakav muskarac treba po tebi da bude?:lol:
Jako bitno da ovo odgovoris.

I sta je tu problematicno?

Devojka koja ne radi hoce da potrosi 1000 evra, a ja koji radim necu da trosim nista. Ko je problematican tu i nezreo?

- - - - - - - - - -

I kakav muskarac treba po tebi da bude?:lol:
Jako bitno da ovo odgovoris.

Treba pozvati strucno lice, psihologa/psihijatra, da vidi sta misli o igranju igrica 17 sati dnevno u mracnoj sobi, bez kupanja, koliko je normalno/nenormalno, to sam ja napisala u prvom postu.
Igranje igrica jeste vrsta zavisnosti btw, postoje i klinike za odvikavanje, kao i za drogu. Kakav uzor deci ti planiras da budes i da li mislis da devojke to treba da gledaju ili ne?
Druga stvar, ako mislis na mene, ti uopste ne znas gde ja idem na more i koliko me to para izadje, a ne znas ni da li zaradjujem ni koliko.

Trece pitanje, kakvog muskarca zelim?
N-o-r-m-a-l-n-o-g. I finog. Nekog koje takav i kad ja ne gledam, i pre mene, i sa nekom drugom devojkom, i sam. Nekog kome moze da se veruje, za pocetak.

P.S. Slaba si Iris.:lol: Ne mogu ja da se raspravljam sa tobom. Sve druge devojke su izbegle sut i rekle nesto tipa "Nemas s nama sta da trazis, jer more to smo mi i ako nemamo ista interesovanja razlaz...", a ja sam ogromna stipsa :kafa: i more mi deluje kao uludo tracenje zivota..., bar mog zivota... i da postoje mnogo bolje stvari... tipa Warcraft...:lol:

P.S. Slaba si Iris.:lol: Ne mogu ja da se raspravljam sa tobom. Sve druge devojke su izbegle sut i rekle nesto tipa "Nemas s nama sta da trazis, jer more to smo mi i ako nemamo ista interesovanja razlaz...", a ja sam ogromna stipsa :kafa: i more mi deluje kao uludo tracenje zivota..., bar mog zivota... i da postoje mnogo bolje stvari... tipa Warcraft...:lol:

Kakvim se ti smatras za bracni zivot? (pitanje iz naslova)

Treba pozvati strucno lice, psihologa/psihijatra, da vidi sta misli o igranju igrica 17 sati dnevno u mracnoj sobi, bez kupanja, koliko je normalno/nenormalno, to sam ja napisala u prvom postu.
Igranje igrica jeste vrsta zavisnosti btw, postoje i klinike za odvikavanje, kao i za drogu. Kakav uzor deci ti planiras da budes i da li mislis da devojke to treba da gledaju ili ne?
Druga stvar, ako mislis na mene, ti uopste ne znas gde ja idem na more i koliko me to para izadje, a ne znas ni da li zaradjujem ni koliko.

Trece pitanje, kakvog muskarca zelim?
N-o-r-m-a-l-n-o-g. I finog. Nekog koje takav i kad ja ne gledam, i pre mene, i sa nekom drugom devojkom, i sam. Nekog kome moze da se veruje, za pocetak.

Pa zelim ti srecu u potrazi. Izgleda da ne umes da se zezas.:lol:
Za tvoj info, zadnji put sam igrao igrice pre 3 meseca.:lol:
Mnogo manje igram nego devojke btw.:lol:

Mnogo pises o psihijatrima. Nadam se da ne postoji neki dublji, skriveni razlog za to.

kako neko uopšte može da se uda za menčajlda koji po ceo dan igra igrice, misim ja razumem današnje devojke i njihove poremećene kriterijume ali negde se linija valjda mora povući

Gejmeri su trazeni poprilicno verovao ili ne...
Imam jednog ortaka koji pichi DOTU ceo dan, nakon posla i na skajpu se redovno cuje beba kako kmeci itd.

pa kako živ ti ja moš da porediš more, plažu, šank, razgaćene i preplanule cice, muziku i sve što jelda ide uz plažu sa zatvorenim bazenom :sad2:
Pa imas i bazene na otvorenom u BG, Adu i sta sve ne...
Ne mislim da je gore od mora.
Koja je poenta?
Poenta je da je odlazak na more u smislu nekog provoda samo iluzija.

- - - - - - - - - -

Jel ti gejmeri rade nesto sem sto vise na kompu?
Kad stignu na posao I da spavaju?

Pa svo slobodno vreme rokaju, a odmor zna se, 17 h dnevno.:lol:

Poslednja izmena:
Ima koliko pozelis.
Dobru,vaspitanu i privrzenu devojku ste u stanju da zamenite za kres varijantu koja ce da vam bude zanimljiva neko vreme,
samo zato sto ima lepse noge ili bolje dupe.Onda postajete nezadovoljni,drugari vam se ozenili
kres varijanti sve manje,roditelji pritiskaju,voz prolazi a vi sami.
Onda vam jedino preostaje da pricate kako ne postoje dobre zene,dobre i vredne majke,
zene koja vas nece iskoristiti i voleti takve kakvi jeste.
U kome je onda problem?Vama i vasem izboru.

Može biti. Ali isto važi i žene i vaš izbor muškaraca.

Planova koje ne mozete da ostvarite i kad puknete onda cete sve frustracije iskaliti na vasim muskarcima.

Vama muskarci uvek vrede 100 puta vise dok nisu vasi nego kad su sa vama. Kad su sa vama u vasim ocima postaju svinje, a ne muskarci.

A onim postom sam cekao da upecam neku kao @Iris na primer kako bi otkrila frustracije.

A reci mi sto je problematicno ako se provede 10 dana odmora igrajuci igrice pa i po 17 sati pod pretpostavkom da se ne izbegavaju obaveze?

Da li je to gore od toga da se potrosi 1000 evra na letovanje narocito kada se uzme u obzir da su prosecne plate 300 evra, a ne 500 ko sto prica Vucic?

Sta je za vas odmor, more? I zasto ja dobijam optuzbu da sam derle ako provedem odmor igrajuci igrice dok nije derle neko ko potrosi ko zna koliko godisnjih primanja na nesto virtuelno i neopipljivo?

To je sustina cele one koske o igricama...
Ово што ти пишеш је једна веома упрошћена верзија. Живот чине и лепе и ружне ствари.

Нису само жене склоне фрустрацијама, већ и мушкарци, само их због различитог психолошког склопа на различит начин избацујемо из себе.

Ако ти је женски начин до те мере стран, онда нешто није у реду са том твојом страном личности.

Игрице нећу да коментаришем. У животу их нисам играла и из моје перспективе је то огроман губитак времена за сваког младог и још увек неоствареног човека.Ако ти се тако проводи годишњи нађеш жену којој је то ок и која то такође воли.

Све је просто, увек крпа нађе закрпу.

1) Zajednistvo mi nije potrebno. Mogu i sam.
2) Svojeglaviji sam od zena i mora po mom
3) Veliki sam egocentrik. Ne dira se moj integritet i menjanje ne uspeva

Наравно, све је ствар избора.

- - - - - - - - - -

Јесте, пливање је илузија.
Јод који удишеш је илузија.
Рекреација коју спроводиш над собом тих дана је илузија.
Залазак сунца и лепи тренуци с вољеном особом су илузија.

Па, за неког ко све то нема и не може да појми можда и јесте илузија или пуста жеља, недосањан сан.

Pa ima zalazak i u mom selu i peto kad zakukurice, a i Sarulja kad zamuce ujutru da trazi seno ima i izlazak sunca... Ima vise nego na tom moru...:D

Frustracije. Ako bismo ponderisali videlo bi se ko ima frust 10, a ko 1 i to se vidi i po polovima...

Da, nisam doziveo ljubav i zalaske sunca, a gomila vas u nekim svezim vezicama, ni blizu braka u 35-oj i prepune ste ljubavi.:navodnik:

Može biti. Ali isto važi i žene i vaš izbor muškaraca.

I gde je onda problem ?

- - - - - - - - - -

Pa imas i bazene na otvorenom u BG, Adu i sta sve ne...
Ne mislim da je gore od mora.

- - - - - - - - - -

Pa svo slobodno vreme rokaju, a odmor zna se, 17 h dnevno.:lol:

Neko voli da ide na more a neko ne,ne kapiram kakve veze to sad ima sa ovim?

Danasnji muskarci su realno mahom uzasni za bilo sta i ne treba ocekivati nista od njih. Bracni zivot, pa sta znam, vredi pokusati, ako se naidje neko normalan, ali i ocekivanja od istog moraju da budu realna i u skladu sa danasnjim vremenom, a i prostorom.
Zene treba da se oslone na sopstvene snage, same ostvare svoje snove i stvore sebi zivot kakav zele.

takoe!
sad kad bi se zene jos time rukovodile a ne ocekivale princa s debelim novcanikom
vas problem je sto necete prvo sebi da priznate zasto istinski toliko ko sivonje zapele sve za muza, brak, decu, porodicu

takoe!
sad kad bi se zene jos time rukovodile a ne ocekivale princa s debelim novcanikom
vas problem je sto necete prvo sebi da priznate zasto istinski toliko ko sivonje zapele sve za muza, brak, decu, porodicu

Мислим да лупаш на отворена врата. Овде не знам никога ко би се у тај опис уклопио.

Мислим да лупаш на отворена врата. Овде не знам никога ко би се у тај опис уклопио.

Bakice...nemo se lazemo. To sto si ti uvek bila pohotna azdajica pa jurila lika zbog izgleda ne znaci da si pala s marsa. :mazipsa:
Znas i sama imas valjda kod drugarica kako to ide...sad vec raspojasane rospije, vecina razvedene (ili gore ne) olajavaju muzeve i kukaju nad zlom sudbinom...pa imas i na forumu ovde takve koje zivot nije mazio jer ih drustvo nateralo da se udaju i radjaju. :mrgreen:
Kad bi se napravio psiho profil sta je zeni taj "ideal" koji juri to je jedna takva nakazna konstrukcija lisena svega ljudskog...dosta govori o prosecnoj zeni. : I

Bakice...nemo se lazemo. To sto si ti uvek bila pohotna azdajica pa jurila lika zbog izgleda ne znaci da si pala s marsa. :mazipsa:
Znas i sama imas valjda kod drugarica kako to ide...sad vec raspojasane rospije, vecina razvedene (ili gore ne) olajavaju muzeve i kukaju nad zlom sudbinom...pa imas i na forumu ovde takve koje zivot nije mazio jer ih drustvo nateralo da se udaju i radjaju. :mrgreen:
Kad bi se napravio psiho profil sta je zeni taj "ideal" koji juri to je jedna takva nakazna konstrukcija lisena svega ljudskog...dosta govori o prosecnoj zeni. : I

Мислим да ћу ипак престати да комуницирам с тобом. Ниси глуп али у теби има нечег одвратног.
(хах, превише личне заменице другог лица једнине)

Back