Kakvi su Beograđani?

Znate kako...kada god sam otisao u neki drugi grad, pazio sam kao lud da necim ne uvredim domacine. Bez obzira na to kako se ponasaju, koje su im mane, kako im izgleda okolina i ostalo.
Zato mi je jako tesko da shvatim da se neko ponasa drugacije.
Dodje u goste i odmah bi da sve prilagodi sebi...kultura, vaspitanje, moral, obzir...ne znam sta je u pitanju...
:worth::worth::worth:

А Београд су многи прилагођавали себи.
Упркос томе, он није изгубио дух и позитивну енергију.
Београд или волиш или га мрзиш зато што не можеш да се снађеш.

И још нешто... Странци су одушевљени Београдом и Београђанима.
Сваки је одавде отишао пријатно изненађен.

Beogradjani su fini i kulturni, a Beograd otvoren za sve. Koliko znam svi bi da studiraju u Beogradu, vecina posle i ostane da zivi a nastavi da pljuje po gradu i stanovnicima. Kome se ne svidja moze da se vrati u rodni zavicaj.

Jos samo da se organizujemo...problem je sto su ljudi gladni i imaju previse problema da bi se cimali oko rusenja grada...ovo nema veze sa politikom ali dok je tito bio ziv gradilo se ono bitno...gazela, mostarska petlja i jos puno objekata..ni kod slobe nisu ovako rusili...briga me ko je na vlasti ali mora grad da se sacuva

Ako još ima šta da se sačuva.
Čubura više ne liči na sebe.Nema kafana, samo kafići, sterilni, ko da sediš u apoteci.
Nema kaldrme....Ej bre hoću jednu ulicu sa kaldrmom....i to onom turskom.
idi na kosančićev venac ili u zemun, kraj oko gardoša....ima još uvek kaldrme (bar je bilo kad sam bila poslednji put)...
dobro si primetio da su kafići sterilni.....sve nikl-hrom i plastika.

Back