- Poruka
- 391.550
kažu da "desanka" spada u seks, tako da možeš sam da se podsetišNe sećam se, aj se vidimo jedno veče da se podsetim pa da mogu ti odgovorim na temu?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kažu da "desanka" spada u seks, tako da možeš sam da se podsetišNe sećam se, aj se vidimo jedno veče da se podsetim pa da mogu ti odgovorim na temu?![]()
Moja desanka ili tvoja desanka? Ti daj ruke, ja ću materijal.kažu da "desanka" spada u seks, tako da možeš sam da se podsetiš![]()
kažu da "desanka" spada u seks, tako da možeš sam da se podsetiš![]()
Verujem da svi rade sve to u raylicitim situacijama. Ali ako je bilo kvalitetno, onda je tu obaveyan osmeh na licu. ja bih dodala ples uy neynu muyiku jos bolje tiho pevanje na uvce uz plesRazliciti smo pa su nam i ponašanja razlicita.Posle seksa neko bi da lezi i žmuri,
neko bi da se ljubi i dalje,neko da zapali cigaretu, neko da popije pice, neko bi da cuti a neko i da spava
Kakvi ste vi ? Mislite li tada samo na sebe ili i na partnera?
Urbani mithmmm
a sta je to
S.E.K.S
Poslije sexa bi ga najradije ubila više mi nije potreban samo mi smeta.....
Nećeš da mu Njušiš Grudi kako predlaže svemoćna PaulaPoslije sexa bi ga najradije ubila više mi nije potreban samo mi smeta.....
To nije za mene,nema se tu što da njuši,,,,, hebi momak ili odhebi što dalje. To kod mene pali samo izravno ....Nećeš da mu Njušiš Grudi kako predlaže svemoćna Paula
A što ako je loš,kojeg Boga će mi drugi put....Nemoj ubijati, samo ga oteraj.
Možda zatreba još koji put.![]()
A što ako je loš,kojeg Boga će mi drugi put....