Kakvi ste bili kao mali ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
15550837.jpg

Kazu da sam kao beba bila dobra i mirna
Kao klinka bila sam prgava i umela sam da se potucem i sa decacima
Posle sam postala dobra devojcica :)

A vi ?
Bio sam dobra beba. Kažu da nisam puno plakao i da sam bio miran.
Već od 4.godine pa na dalje, bio sam miran i povučen klinac. Ipak umeo sam da isterujem "neku svoju pravdu" pa se tako sećam da sam se već u trećem razredu osnovne bunio, jer je učiteljica najviše ocene davala svojim mijenicama a ne meni koji više znam od njih :lol:
Zanimljivo je da sam "svoj jezik " koji mi je privatno i te kako bio jača strana, samo dva puta upotrebio javno, tj. u školama. Prvi put tada, a drugi put u četvrtoj godini srednje škole. Borio sam se za vrlo dobar uspeh. Ocena iz vladanja je ulazila u opšti uspeh(jedan jedini put sam imao četvorku iz vladanja i to tada greškom u četvrtoj godini srednje). Ocenu iz vladanja je odredjivao opšti utisak profesora ali i ne opravdani izostanci. Moj razredni se prebrojao. Računao mi nekoliko izostanaka više. Dovoljno da imam četvorku iz vladanja i da ne budem vrlo dobar. Svašta sam mu rekao, s pravom, najutio me je ali to mi nije pomoglo. Ocene su već bile upisane. Na kraju je i sam video da sam ja upravu kad su ti ne opravdani izostanci upitanju, ali ja nisam imao ništa od toga. I ja sam te godine prvi put imao četvorku iz vladanja i samo dobar uspeh.
Danas u životu umem da se borim za sebe, ali u samo najužem krugu ljudi koje smatram bliskim. Napolju ni kad ni kad mi 100.dinara zakinu za kasom ne ulazim u konflikte i bilo koje svadje i najmanje vrste.

Back