Rudimir
Domaćin
- Poruka
- 3.264
Plavuse valjda voli. Neke urbane plavuse.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Valjda žgoljave, mršave i visoke. Meni je to odvratno. HehePlavuse valjda voli. Neke urbane plavuse.
Sa migrenom?
sta da objasnim xDMislim, opiši, pa da ti nađem. Hehe
Fascinanto je koliko ih misli da je bich resting nesto na sta odlepljuju muskarci.E da, žene sa osmehom, nikad ozbiljne.
Užas, što? Bolesnice. HeheFascinanto je koliko ih misli da je bich resting nesto na sta odlepljuju muskarci.
dje velikom, ko jos to voliJeftine sa velikom p**č** m![]()
Pa na tim slikama, šta ti se sviđa, plava, plave oči, mršava, žgoljava, vitka, da li ima veze sa odećom, tako to sve...hehe.sta da objasnim xD
Da, e. Možda kao nadulom, sočnom, nabreklom. Haha a ne širokom i predubokom. Hehedje velikom, ko jos to voli
lice mi je prelepo, al generalno sve ukupnoPa na tim slikama, šta ti se sviđa, plava, plave oči, mršava, žgoljava, vitka, da li ima veze sa odećom, tako to sve...hehe.
Neam pojma, valjda tripuju da su izazov ako imaju smoren low libido liv mi alone izraz lica koji emituju okolo. I onda kada se zezas sa nasmejanom spusta naocare i blene sa : jbteu koji seljak, prima se na povrsnou.Užas, što? Bolesnice. Hehe
'oćeš neka lica koja nađem pa da ih ocenjuješ? Hehelice mi je prelepo, al generalno sve ukupno
Tragikomično. Haha tripuju da su iz el eja ili nju jork sitija, amerikanke, kao što cigići misle da su crnci iz bronksa sa kačketima i celim imidžom. Haha a ono...Neam pojma, valjda tripuju da su izazov ako imaju smoren low libido liv mi alone izraz lica koji emituju okolo. I onda kada se zezas sa nasmejanom spusta naocare i blene sa : jbteu koji seljak, prima se na povrsnou.
Ahahaha
ajd, mozda najbolje da otvoris temu za ocenjivanje, al nemoj postavljati privatne slike ljudi, samo poznate licnositi'oćeš neka lica koja nađem pa da ih ocenjuješ? Hehe
Ajoj, pardon. Ja sam samo rekao mišljenje za izgled. Lepa je i dobra je u duši. HahaInace znam osobu a vi je izvredjaste![]()
Pa nou nejm poznate, može, 'oćeš možda ti da otvoriš? Ma ne bih privatne, nemam.ajd, mozda najbolje da otvoris temu za ocenjivanje, al nemoj postavljati privatne slike ljudi, samo poznate licnositi
Ta ,zna ,ume , i voli ...dje velikom, ko jos to voli
sta cu ja volim minijature xDTa ,zna ,ume , i voli ...
Samo nemoj ispod 15 godina, ne zbog zakona nego ako još nije dobila, ako nije psiho - fizički zrela. Haha a može valjda već sa 15 - 16 ili baš mora 17 (i po)? Hahasta cu ja volim minijature xD
ne boj seSamo nemoj ispod 15 godina, ne zbog zakona nego ako još nije dobila, ako nije psiho - fizički zrela. Haha a može valjda već sa 15 - 16 ili baš mora 17 (i po)? Haha
Pa ne bojim se ja jer ja imam više godina. Hahaha Šalim se.ne boj senisam nastran
Ja sve volim ali preferiram ove što znaju nešto , a usput mogu da deponujem na čuvanje sat ,prsten,ili narukvicu.....sta cu ja volim minijature xD