Kakve Vas zene nerviraju ?

Mejl je obavezan za sve dogovore i pregovore na poslu
Posle lepo imam crno na belo sta smo pricali
I kad nesto znam cesto se napravim luda i pitam putem mail da dobije zvanican odgocor
Dakle mail trpi sve, ziveo mejl i dogovori preko mejla
Direktorku u cc ne stavljam, osim ako nisk bas skot

ok, kapiram da to nije tema ali nw svidja mi se tema a pogodio si me u mejl i tako

Danasnji feminizam i satanizam koji promovise superiornost zena, sludjivanja kako mogu da rade sta hoce. Sve je dovelo to do pucanja brakova, neverstva u vezama.

Oni su od svete zajednice braka nacinili kao dokument na papiru bez nekog znacaja. Kao, mi se volimo. Brak nije samo ljubav. Tu postoje odgovornosti gde su podjednako i muz i zena odgovorni.

Danas retko da postoji zena. Postoje zenetine, muskarace i one iskompleksirane. Prava zena je mirne naravi, tiha, ne svadja se. Ona sledi supruga i biva njegova podrska. Onoliko koliko su one nama potrebne, toliko smo i mi njima.

Sad su satanisti naucili zene da se uloge menjaju. Da su one predvodnici. Zamisli, zene pustaju u vojsku. Uradjena je studija gde se zene u stresnim situacijama grle dok muskarci beze. Posto zakonom mora biti 30% zena, onda je to kao da si u ratu izgubio 30% vojnika. Nema taj instikt za prezivljavanje.

Poslednja izmena od moderatora:
Њањаве, пекмезасте, које се само нешто развлаче и траже оправдања.
Оне преподобне које очекују како се појаве тако да се пред њих простре црвен тепих, којима се подразумева да им све припада без да се питају а шта оне пружају, у животу генерално.
Има жена са којима имам лепу комуникацију, али и оне и ја знамо да то не може ићи даље од љубазности.
Вероватно једнако нервирам ја исте те који ни мени нису легли, то је углавном као и са симпатијама- обострано.

Mozda neke zene nerviraju neke druge zene, ali to je u vremenu gde jos nisu rascistile odnose u svojoj sekti, pa neke nerviraju samo muskarci, a neke su prerasle male boginje feminizma i shvatile svu glupost pripadanja sekti.
Mene nerviraju samo ruzne koje hoce na silu da budu lepe....:)

Оне које не знају шта хоће а ни шта неће.
Оне које мисле да су Богом дане само својим потојањем и да би свет престао да функционише без њих.

Није да ме нервирају већ ме више не интересују у животу.

Koliko muskarac moze da napljuje i degradira zenu, toliko ni jedna zena ne ume muskarca, uvek zazalim sto i provirim na m -z teme.
Немој да си сигурна!
Прихватам ово у твоје име и не сумњам даје тако.
Али немој бити сигурна уопште ретко који мушкарац је способан да уради жени оно за шта је способна свака просечна жена.

Жена док воли воли , када престане постаје већи предатор од било којег мушкарца.

Back