Kakve ste kad ste besne i ljute?

Rijetko sam ljuta ,još rijedje bijesna. Nekako me spoljne stvari sve manje dotiču,ne želim u sebi te emocije. Ne nakuplja mi se nista jer uvijek odmah kažem šta mi ne prija . Nekad kad sam bila mladja bila sam jako nezgodna kad se naljutim,van kontrole. Nije mi bilo važno ni mjesto ni vrijeme ni gabariti osobe koja me naljuti,u oči sam skakala.
Sad me boli uvo. Okrenem se i odem ako osjetim da mi ne godi.
Da, i kod mene je velika razlika sada, i kad sam bila mlađa .
Kako sam ja onoliki jezik uspela savladati i smotati da ga sad ne upotrebljavam, živa nisam.

Da, i kod mene je velika razlika sada, i kad sam bila mlađa .
Kako sam ja onoliki jezik uspela savladati i smotati da ga sad ne upotrebljavam, živa nisam.
Изгледа да то долази са годинама и искуством.
Можда и кад смо млађи тражимо своје место под сунцем, боримо се за њега, а сада смо већ усидрене.

Изгледа да то долази са годинама и искуством.
Можда и кад смо млађи тражимо своје место под сунцем, боримо се за њега, а сада смо већ усидрене.
Ali toliko besmislenih raspravki je vođeno, uostalom, zar nije svaka besmislena ?

Ali toliko besmislenih raspravki je vođeno, uostalom, zar nije svaka besmislena ?

Vecina rasprava i jeste besmislena.

Razmena misljenja ima smisla. Tokom razmene ja cujem tebe, ti cujes mene.
Rasprave se vode ne radi resenja vec radi pobede i naturanja misljenja.

Zato i volim odraslo doba. Svako sebi sredi zivot kako zeli, svako je slobodan da to i ucini. Slobodan i odgovoran za sebe. Odgovoran da snosi posledice ali i slobodan da ga niko ne pobedjuje u onoj "svede na nivo pa dokusuri iskustvom".
Kada su ljudi mladi, upadaju na impuls u tudju volju bez da se pitaju "koji je smisao ovoga, cemu?".

Back