Bryaxis
Zainteresovan član
- Poruka
- 228
Sta znam, gledam da se kontrolisem, da sagledam stvari sa svih strana. A nekad mi samo padnu roletne.Bolje pucati cesto al po malo, moje misljenje
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta znam, gledam da se kontrolisem, da sagledam stvari sa svih strana. A nekad mi samo padnu roletne.Bolje pucati cesto al po malo, moje misljenje
Ja sam nešto kao @mina68.
Ma ne, ja sam okružena normalnim ljudima.Ta bilo lule te diro neko
A pa nije isto, mnogo zavisi od toga ko ili sta te iznerviraAjd dođoh sa jedne teme pa da pitam : kakve ste kad ste besne i ljute ?
Jel uvek možete da se iskontrolišete ?
Da li se samo uznemirite i osetite nemoć jer ne možete ništa da promenite ?
Možete potkrepiti odgovor i nekim primerom, a mogu se uključiti i forumaši u odgovor.
Ljudi kad bi znali da mogu da dobiju batine manje bi cackaliNije ti loša ta ideja. Ali da ne smeju da plaču kada ih biješ.
Definitivno!Ljudi kad bi znali da mogu da dobiju batine manje bi cackali
Znaci moj predlog doneo bi mir u svetu :miss univerzuma:
Ajde sad ne kvari nam pokretI opet bi jaki još više ojačali, a slabi još više oslabili.
Ajd dođoh sa jedne teme pa da pitam : kakve ste kad ste besne i ljute ?
Možete potkrepiti odgovor i nekim primerom, a mogu se uključiti i forumaši u odgovor.
Ajd dođoh sa jedne teme pa da pitam : kakve ste kad ste besne i ljute ?
odgovorAjd dođoh sa jedne teme pa da pitam : kakve ste kad ste besne i ljute ?
Meni je to normalno stanje,...manje- više.Ajd dođoh sa jedne teme pa da pitam : kakve ste kad ste besne i ljute ?
Kako da se kontrolišem? Da se pretvaram da me nešto ne ljuti ili uznemirava?Ajd dođoh sa jedne teme pa da pitam : kakve ste kad ste besne i ljute ?
Kako me nerviraju ti što se dure duže od sataJa imam lava, pa možete misliti kako izgleda ta svađa leti perje samo tako jedina dobra stvar je što posle svađe nastavljam dalje, nisam od onih koje nedeljama ćute i dure se.
Bilo popodne , leto , čujem neko zapomaže ispred moje zgrade. Pentaestak dečaka otprilike okružili jednog, negde su bili 7-8 razred i kinje ga, guraju , udaraju. Viknem ja da ga ostave na miru. Ne haju. Iste sekunde obukla sam patike i strčala sa trećeg sprata dole.Evo juče sam osetila i bes i ljutnju, i nemoć.
Pet tinejdžera je u daljini iz besa lomilo klupu, narod prolazi i niko ne sme ništa da im kaže. Popenju se po dvojica i naizmenično skaču po daskama dok se one uvijaju i gibaju , i naravno pucaju. A dvojica šutiraju one daske što su poleđina klupe. Eto i besa i ljutnje, i nemoći.