Kakve signale dajemo jedni drugima da smo voljni za seks?

Prvo nek bude fik.
То ја тако само фик и готово.
Ништа омршка. Или има да бјде или неће и да не вуде само фик и готово, јелти касно саде? Апрескачем слова сори а пппио см а малко

Ја сам јако пуно, екстремно вољан за секс. Чекам исто неку такву, маштам о томе да ми једна доминантна и брижна спаситељка са облинама и мени привлачним цртама лица (и која је из Београда или околине, што је јако битно, због близине) уђе у чет и каже "Хеј, Безимени, хајде да се упознамо, да прво разменимо слике, и оно шта волимо у кревету, наше фантазије, и свраћај онда код мене кући да имамо редован секс" 😶

Не постоји јаснији сигнал. И свако ко жели секс тако треба да то показује. Пошто сам га показао, од сада живим у нади 🔥

Ја сам јако пуно, екстремно вољан за секс. Чекам исто неку такву, маштам о томе да ми једна доминантна и брижна спаситељка са облинама и мени привлачним цртама лица (и која је из Београда или околине, што је јако битно, због близине) уђе у чет и каже "Хеј, Безимени, хајде да се упознамо, да прво разменимо слике, и оно шта волимо у кревету, наше фантазије, и свраћај онда код мене кући да имамо редован секс" 😶

Не постоји јаснији сигнал. И свако ко жели секс тако треба да то показује. Пошто сам га показао, од сада живим у нади 🔥
Тој неће д аможе прика, прво идеш само са фик и готово.
А послије а дај шта даш. А никако послије.

"Хеј, Безимени, хајде да се упознамо, да прво разменимо слике, и оно шта волимо у кревету, наше фантазије, и свраћај онда код мене кући да имамо редован секс" 😶
Ne ide tako. Moras necim da je privuces, da ti pridje. Nikad nece bez razloga.

Nada je najveće zlo...ali, nema veze...

Back