Kakve signale dajemo jedni drugima da smo voljni za seks?

Paula

black cat
Moderator
Poruka
17.012
Muskarcima je teze da prepoznaju kada je zena zainteresovana. Pogotovo on line. Jer tu ima poziranja, slikanja i flertovanja, a da nista ne znace. Tj. znace da ona ocekuje komplimente i divljenje, ali nista vise od toga. Nahrani joj ego i gubi se.
Muskarci su jednostavniji i nama zenama je po tom pitanju lakse.
mislim da je tako

MrNapokon

Buduća legenda
Poruka
44.538
P meni ti signali na prvu loptu ne znace nista. Niti ih razumem. Sta je to? Uvija obrvama ko Hemfri Bogart u kaficu?
Radoznali eto.
Daj mi signal kad se upoznamo kakav treba. Jel sposobna da se prepusti i uziva ako dodje do toga? Tu je ono prelepo ludilo. Kroz setnju, drzanje za ruke, kad zatreperi struk uz telo. Kad stoji pored veoma blizu i "slucajno" bradavicama cese od mene. Kao kad si s nekim pa mozes da osetis otkucaje srca drugoj strani samo od blizine. Smehom i opustenoscu, da nam je lepo tu.
A ne to ko neke satelitske antene preko stolova.
PS. Ako ima neka Nova forumasica da je dosla..
Ja sam fin i drag decko i zeljan svega lepog i nasmejanog i uzbudljivog A pomalo i romanticnog. Pa ti meni lepo posaljes skorasnju u koloru i napises sta je to sto te sve vozdize, uzdize od cega se smejes, kakav provod volis i ostalo sto treba da znam.

Poruka
7.112
P meni ti signali na prvu loptu ne znace nista. Niti ih razumem. Sta je to? Uvija obrvama ko Hemfri Bogart u kaficu?
Radoznali eto.
Daj mi signal kad se upoznamo kakav treba. Jel sposobna da se prepusti i uziva ako dodje do toga? Tu je ono prelepo ludilo. Kroz setnju, drzanje za ruke, kad zatreperi struk uz telo. Kad stoji pored veoma blizu i "slucajno" bradavicama cese od mene. Kao kad si s nekim pa mozes da osetis otkucaje srca drugoj strani samo od blizine. Smehom i opustenoscu, da nam je lepo tu.
A ne to ko neke satelitske antene preko stolova.
PS. Ako ima neka Nova forumasica da je dosla..
Ja sam fin i drag decko i zeljan svega lepog i nasmejanog i uzbudljivog A pomalo i romanticnog. Pa ti meni lepo posaljes skorasnju u koloru i napises sta je to sto te sve vozdize, uzdize od cega se smejes, kakav provod volis i ostalo sto treba da znam.
Ja tebe obozavam
Koliko si opicen hahhaha
Cese bradavicu o njega
Hahhahaha

Lily Rose

Ističe se
Poruka
2.534
pravi signal..

surprised-grab.gif

Ja sam ovo jednom uradila ispred kluba, a lik je mislio da se samo hvalim kao što su mi dobre s*se, pa nije reagovao nego je nastavio priču kako neke žene imaju bolje grudi, neke bolju guzu, retke su one koje imaju i jedno i drugo… :roll: