Kakve muskarce vole devojke???

^Aj ne lupaj Comi da te ne tepam, ok? :)

Inace, kakve vole, vole one koji imaju samopouzdanje u zdravim kolicinama. Suprotno od verovanja, ne vole supcine koje ce da ih tretiraju kao smece. Njih biraju zato sto takvi, pored svih mana imaju i kvalitete koje one traze. Nemoj da budes papuca, ali nemoj da budes ni totalni smrad prema njoj. Nego budi joj dobar, ali ako ti se nesto kod nje ne svidi, nemoj da glumis dobrog lika i da budes "pa dobro izgladicemo" nego brate naglasi. Budi tu za nju, brani joj cast. I da ne smaram vise. Znaci budi fin, ali imaj samopuzdanja i budi odlucan, pokazi da si naumio da bude tvoja i to je to.

Još da dodam da na ženu/curu ne treba gledati kao na boga već kao na normalno biće s emocijama. Tu je ono gdje većina muškaraca griješi, tj. onaj stidljivi dio...

Čuj kao ženska muškarcu da čuva leđa...hahah. Žena će da te čuva jedino od budućih udvaračica, ni manje ni više.

I kao nudi ''fer plej'' koliko dobije toliko uzvraća i više, ali nigde nisam pročitao šta nudi osim onog ''čuvam ti leđa kad naiđe Peđa''.

Mada, da, žene vole muškarce sa samopouzdanjem i one koji nisu stidljivi pešovani.

Čuj kao ženska muškarcu da čuva leđa...hahah. Žena će da te čuva jedino od budućih udvaračica, ni manje ni više.

I kao nudi ''fer plej'' koliko dobije toliko uzvraća i više, ali nigde nisam pročitao šta nudi osim onog ''čuvam ti leđa kad naiđe Peđa''.

Mada, da, žene vole muškarce sa samopouzdanjem i one koji nisu stidljivi pešovani.

Sve je individualno,neke se loze na sirovine,neke traze mirne i inteligentne ljude, zaebante, neke se loze na kintu... Univerzalne osobine na koje se sve ribe loze su iskustvo i kad si najuspesniji u necemu,tu nikako ne mozes da pogresis i treba da lazes u iskustvu. Sve 3x vise od onog sto jeste.

Leb te ****,ovo su prilicno visoki standardi. Sta druga strana nudi zauzvrat?

Sto devojka vise vredi, standardi su sve visi.
Naravno uvek mozes da navatas 14ogodisnjakinju ili neku rugobu i ceo onaj tekstic pada u vodu, ali to nije aspiracija meni licno.
A, sta druga strana nudi za uzvrat? Seks? I drustvo? Ja ne znam koju drugu funkciju zenski pol ima generalno od Kronosa do sad

- - - - - - - - - -

Iskrene.Cvrste.Jasne.

Ne igraju toplo-hladno.

Niti bilo kakve igrice u odnosu...

Zaboravila si da dodas: I da imaju tesku ruku :lol:

Naravno uvek mozes da navatas 14ogodisnjakinju ili neku rugobu i ceo onaj tekstic pada u vodu, ali to nije aspiracija meni licno.
A, sta druga strana nudi za uzvrat? Seks? I drustvo? Ja ne znam koju drugu funkciju zenski pol ima generalno od Kronosa do sad

- - - - - - - - - -

Zaboravila si da dodas: I da imaju tesku ruku :lol:

Na stranu sto ne mozes da zivis bez zena,ali ***** i sex su generalno precenjeni,ne vredi to toliko koliko se predstavlja da vredi,a jos manje vredi njihovo drustvo.
Sve ribe trce da se druze sa muskarcima,a retko ko trci da se druzi sa devojkama. Ne racunam one sto ocekivaju da poentiraju i da druzenje pretvore u semu ili vezu.

sto nisi gej ako ti zensko pruza tako malo?

u prevodu: vasa funkcija je do mojega takodje

budi ono sto jesi ako mi se ne svidis to je to ! nisi
ako se svidis u are in ! tako to ide moras biti opusten i prirodan .. lep prema devojkama zanimljiv i pouzdan .. mada verujem da si maloletan po tvom pitanju ali nema veze uci se tome uvek tako treba nastupati iz vise razloga da sad ne objasnjavam

Kakve,lepe,visoke,zgodne,bogate,ili dobre,osecajne koji je vole i cene?:??
Mislim na mladje devojke,14,15,16 godina...Ako moze zenska,i muska misljenja!!!I kako smuvati devojku,ako ima nneki trik,nestooo HEHEHEEE :think:
kakve momke vole balavice od 14,15,16 godina? kao prvo,jedno 7-8 godina starije.pa onda,da budu nabildani,da imaju dobar motor ili auto.pa onda,da ne bude NIKAKO dobar prema njoj,neee...da bude los,zao,manijak,nasilan,da ga se svi boje,da misle da je najjaci i najopasniji,ma bre,niko ne sme da se kaci s njim,zna ga cela varos! hahahaha...cemer i jad druze,neznam sta bih drugo rekao,zgrozen sam...

kakve momke vole balavice od 14,15,16 godina? kao prvo,jedno 7-8 godina starije.pa onda,da budu nabildani,da imaju dobar motor ili auto.pa onda,da ne bude NIKAKO dobar prema njoj,neee...da bude los,zao,manijak,nasilan,da ga se svi boje,da misle da je najjaci i najopasniji,ma bre,niko ne sme da se kaci s njim,zna ga cela varos! hahahaha...cemer i jad druze,neznam sta bih drugo rekao,zgrozen sam...

I ja sam zgrozen sa neznam!

Back