tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
Domaćinsko dete...vidi se.
Ja nosim rumnuske, kupljene u doba Čaušeskua.
Prime quality
to je bio kvalitet..meni su te omalele
ops:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Domaćinsko dete...vidi se.
Ja nosim rumnuske, kupljene u doba Čaušeskua.
Prime quality
ops:evo šaljem ti moje, ali molim te vodi računa da ih ispravno koristiš. žuto napred, braon pozadi.

ja bi' ti dao moje, nego imam samo jedne pa kad mi se pocepaju ja ih krpim iglom i koncem, ali u poslednje wreme je to krpljenje swe uchestalije pa i ne wadim igu i konac iz gatja, samo nastawim gde sam stao, pa se bojim da tjesh da se izbockash po guzi... i takoJao ja sam evo sad doshla kuci, i imala sam peh, pa sam mislila da mi pomognete. Naime, desila mi se neochekivana situacija. Spale su mi gace usput, iznenadno, i molim vas da mi pozajmite jedne...
Unapred zahvalna forumashica

ja bi' ti dao moje, nego imam samo jedne pa kad mi se pocepaju ja ih krpim iglom i koncem, ali u poslednje wreme je to krpljenje swe uchestalije pa i ne wadim igu i konac iz gatja, samo nastawim gde sam stao, pa se bojim da tjesh da se izbockash po guzi... i tako![]()

a dacu ti, naravno, ali za dz
...a i geografiju i hemiju, da se tako duhowito izrazimE sad necu.![]()
Parka mi je dala one sa zutim napred i braon pozadi, i emotivno sam se vezala za njih. Nekako.....te gace imaju istoriju...