Kakve devojke vole lavovi?

Ne znam pobratime sta dati kazem, ko me voli voli, ko me mrzi i to me zabole.....A to sto je neki lav superioran u odnosu na druge , pa zar treba svoju superiornost da krije u budzaku?

Eh, i ja ne patim za tim da me svi vole, samo oni koji mi znace
A superiornost.....pa ne znam. Ako nije umisljena, ona ce se pokazati sama od sebe, nema potrebe da se naglasava i ljudima gura u oci

pitanje za muške lavove:
kako na vas deluju žene ovnovi? kažu da je to naj kombinacija u zodijaku. slažem se ali je i malo truckavo :)
pa me zanima da li je neko bio u takvoj kombinaciji?

To je kombinacija ludilo. Seks je savršenstvo, vrh, vrhova. Ali problem nastaje kada se izađe iz kreveta. Emocije su obostrano jake. Tu ništa ne funkcioniše odmereno, srce je ovde jače od razuma. Ako dođe do kidanja , biće dobro ako se ne poubijaju.

Jedno žestoko iskustvo ali ne mora da bude samo iskustvo ako prvo nauče da komuniciraju i izvan kreveta.
Postoji patološka vezanost ovna i lava jednog za drugo, čak i kada su svesni da je svemu kraj. Ne treba propustitu ovu vezu, ali se razum mora uključiti na vreme.

To je kombinacija ludilo. Seks je savršenstvo, vrh, vrhova. Ali problem nastaje kada se izađe iz kreveta. Emocije su obostrano jake. Tu ništa ne funkcioniše odmereno, srce je ovde jače od razuma. Ako dođe do kidanja , biće dobro ako se ne poubijaju.

Jedno žestoko iskustvo ali ne mora da bude samo iskustvo ako prvo nauče da komuniciraju i izvan kreveta.
Postoji patološka vezanost ovna i lava jednog za drugo, čak i kada su svesni da je svemu kraj. Ne treba propustitu ovu vezu, ali se razum mora uključiti na vreme.

hmm zanimljivo.... ako smem da te pitam, jesi li ovo napisao iz svog iskustva ili iz onog sto si primetio ili procitao? u svakom slucaju hvala na odgovoru :) dopada mi se
Zanimalo bi me ako ima jos neko da kaze nesto na ovu temu ;)

Zena rak mora da nauci da prati lava, kog je ruku na srce prilicno tesko pratiti. Zene rakovi su najcesce poprilicno emotivna stvorenja, bar sam ih ja tako dozivljavao. Prilicno sam se dobro slagao sa jednom racicom, al mladost ludost, bila je to relaksirajuca veza, bas onako opustena. Moglo je iz te veze svasta da se rodi, al zivot je cudo.

Ona je bila rak/škorpija, ja sam lav/lav, bila je vesela nasmejana, razdragana. Obožavao sam kako se smeje. Bila je sasvim ok. Uživao sam u svakom trenutku koji sam proveo sa njom. Ja sam tu bio problem, opterećen u to vreme gomilom nekih lilčnih problema. Da te ne gnjavim time, to je priča koja može da popije vodu.

Hmm, da li neko zna kakve devojke vole lavovi? Skromne, ambiciozne? Kako da mu se predstavim, pošto vidim da mu moj izgled nije dovoljan.
Ovo je prvi muškarac koji me je da ne kažem iskulirao, i iako mi je sujeta teško ranjena, jako mi je stalo da budem s njim.
Šta treba da radim, kakvu devojku da odglumim, pošto su mu sve bivše bile prosečne, ni blizu meni, ali do djavola imale su neki šarm i prilično su bile pametne i razborite, s opštom kulturom, poznavanjem umetnosti...
Da li se tripujem ili su lavovi jedini muškarci koji ne padaju na lepe i zgodne devojke???
Uzgled, on ima devojku trenutno, da li da mu skrenem pažnju da ga ona ne zaslužuje???
Pomoć! Jako mi je stalo :)

Gde mu je mesec, gde mu je venera pa da vidimo kakve voli:)

E pa nažalost ne znam, pošto nismo zajedno ne znam u koliko je sati rodjen pa ne mogu da mu uradim natalnu :( I primetila sam da ne vredi ni kada ga spopadam ni kada ga ignorišem, ja moram biti s njim po svaku cenu :( šta da radim s onom njegovom?

Za to ti ne treba vreme, samo odes na neki astro sajt i ubacis datum i gotovo :) sta si ti u horoskopu? bas si zagrizla da ga odovjis od devojke! :dash:

Naravno da joj treba vreme. Treba joj sat i mesto rodjenja doticnog, kao i datum.
Ukoliko zeli precizne podatke naravno.

Mada je meni to odvajanje od devojke i sve te gluposti nepotrebno.
Ako te nije zavoleo takvu kakva si, zasto ti je uopste potreban?
Pusti ga da uziva u ljubavi sa devojkom koju voli a za tebe ce se sigurno naci neko i lepsi, i bolji i neko ko ce ti uzvratiti ljubav u onoj meri kojom ti volis njega.

Naravno da joj treba vreme. Treba joj sat i mesto rodjenja doticnog, kao i datum.
Ukoliko zeli precizne podatke naravno.

Mada je meni to odvajanje od devojke i sve te gluposti nepotrebno.
Ako te nije zavoleo takvu kakva si, zasto ti je uopste potreban?
Pusti ga da uziva u ljubavi sa devojkom koju voli a za tebe ce se sigurno naci neko i lepsi, i bolji i neko ko ce ti uzvratiti ljubav u onoj meri kojom ti volis njega.

Pa ako zeli da za u kom znaku se nalaze venera i mesec onda joj ne treba. Samo za kuce su potrebni mesto i vreme.
I da, to jeste glupost! :dontunderstand:

Ako samo trazis znak, onda ce ipak zimzeleno biti u pravu, da.
Priznajem :D

(navikoh da svaki put trazim dlaku u jajetu kad nekom cackam po natalnoj pa bez punih podataka ne preduzimam nista :D)

Ako je tako ko sto kazes,
Sve skupa bi govorilo o muskarcu kojeg privlace zene koje su naglaseno eroticne, one koje nisu stidljive u pokazivanju svojih drazi - dakle zene koje imaju samopuzdanja i ne libe se da to pokazu.
Lepe ruke i ramena, naglasen struk i zenstvenost uopste.

Ali to je vrlo uopsteno ( Tako procitah po raznim astro sajtovima) , nisam se nikada bavila ovom tematikom preterano pa ti vise ne umem reci:)

Back