KAKVE DEVOJKE VOLE KOSARKASI?

• Začetnik teme Začetnik teme RADOZNALE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam nekad trenirao kosarku, sto znaci da sam 1 glup i povrsan debelokozac kome je samo bitno da ima sto vise love na racunu, S druge strane sam apsolvent na filozofskom fakultetu (odsek anglistika, al' nebitno), sto ce reci da sam 1 intelektualac, fin decko sirokijeh shvatanja, otac svoga sina, sin svoga oca. Aj' sad, kakve cure meni odgovaraju, da ne gubim vreme sa raznoraznim vrstama? :D

neka logika je da za visoke momke idu i visoke cure..mislim to za curu koja je 1.60 a ima dechka preko 2 m,mislim da ne izgleda malo smeshno???ja sam sa dechkom koji trenira kosharku,ima 2 m,a ja sam 180,i bash se uklapamo,ali dal ljubav odredjuje visina i hobi odnosno zanimanje...?shto se tiche vremena to zavisi od osobe,ja i on se vidjamo 2 puta na dan,bez obzira shto i ja i on imamo treninge i ostale obaveze...(i ja treniram kosharku)ali neko drugi bi vreme mozda samo koristio kao izgovor,zavisi na koga naidjesh.....:):):)

neka logika je da za visoke momke idu i visoke cure..mislim to za curu koja je 1.60 a ima dechka preko 2 m,mislim da ne izgleda malo smeshno???

Ima sada da pocnem da hvalim Krstu na sve strane. Pomogla mi je da nadjem srodnu dusu... :heart::heart::heart:
:D:D:D:D:D:D

aa vi's ti to, ne moze to tako... koliko si visoka Bu_Rek? da vidim da l' si po standardima, po JUS-u :mrgreen:
zezam se :lol:

hahahaha jel se to neko sprema da bude kosarkaska udavaca pa da zna kako treba da izgleda???
dajte ljudi, dosta sa tim vole ovakve, vole onakve... pa i oni su ljudi, ne treba nista generalizovati, svako ima svoj ukus... neki vole niske, neki vole visoke, neki vole namontirane, neki vole sportski tip... itd, itd...

Back