GRIZZLY
Iskusan
- Poruka
- 6.920
Pa otvori ih i nama ako je u pitanju neki poznati kosarkas...hajde reci, reci, reci

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...OMFG...
JA MISLIM JELENA DA SI TI JEDNA VELIKA BUDALA..UPUCENA SAM U PRICU I MISLIM DA JE VREME DA SE OSVESTIS.DECKO IMA DEVOJKU I OCIGLEDNO JE DA TI TO NIKADA NECES BITI.KAKVA BRE NEZNOST?POLUPCI I ZAGRLJAJI?PA TI NISI NORMALANA.ZNAS LI STA ONI RADE DEVOJKAMA KAO STO SI TI?ISKORISCAVAJU IH.TI SI MU SAMO ZANIMACIJA KADA SVRATI DO PODGORICE,A AKO SI TI DEVOJKA KOJA JE U TOM FAZONU ONDA OK.ZAPAMTI JEDNU STVAR.DEVOJKA JE DEVOJKA A SVE OSTALE KOJE SE JAVLJAJU I NESTAJU SU DODATNI TRENING..KONDICIONI...EVO TI GA NESUDJENI NA PINKU.SPLIT CZ,EVO GA I MOJ...SAMO,JA SAM DEVOJKA A STA SI TI U CELOJ OVOJ PRICI?[u[/u]
Da li ja ovde cujem ljubomoru?DDD
(*** volim kosarku al' ne lozim se na kosarkase, sem na tripkovica, pa bih volela da sam niza)
devojke vole kosarkase sa dubokim dzepom i dobrim kolima.
kakva glupost! pa ako je bitno to sto ima dubok dzep i dobra kola (sto se podrazumeva ako ima dubok dzep) ne mora da bude kosarkas, a ovde se prica o kosarkasima!
i najzgodniji su od svih sportista!
Ja poznajem par kosarkasa Novog Sada i Radnickog i nesto bas ne primecujem da ih jure devojke naprotiv , opet dok je Vosa bila jaka te momke su jurile jer su znale koliko zaradjuju
ja poznajem mnogo vise od par, i ni jedan nije slobodan, ima ih i po nekoliko ''komada''
Pa normalno da nisu slobodni ako igraju u Fmp-u,Zvezdi,Partizanu ,Mega ,Avali jer su to uglavnom igraci koji dobro zaradjuju koji igraju u super ligi ili prvoj ligi a da li jure one koji igraju u Beovuku itd