KAKVE DEVOJKE VOLE KOSARKASI?

• Začetnik teme Začetnik teme RADOZNALE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
JA MISLIM JELENA DA SI TI JEDNA VELIKA BUDALA..UPUCENA SAM U PRICU I MISLIM DA JE VREME DA SE OSVESTIS.DECKO IMA DEVOJKU I OCIGLEDNO JE DA TI TO NIKADA NECES BITI.KAKVA BRE NEZNOST?POLUPCI I ZAGRLJAJI?PA TI NISI NORMALANA.ZNAS LI STA ONI RADE DEVOJKAMA KAO STO SI TI?ISKORISCAVAJU IH.TI SI MU SAMO ZANIMACIJA KADA SVRATI DO PODGORICE,A AKO SI TI DEVOJKA KOJA JE U TOM FAZONU ONDA OK.ZAPAMTI JEDNU STVAR.DEVOJKA JE DEVOJKA A SVE OSTALE KOJE SE JAVLJAJU I NESTAJU SU DODATNI TRENING..KONDICIONI...EVO TI GA NESUDJENI NA PINKU.SPLIT CZ,EVO GA I MOJ...SAMO,JA SAM DEVOJKA A STA SI TI U CELOJ OVOJ PRICI?[u :roll: [/u]

Da li ja ovde cujem ljubomoru?:DDDD

joj pa glupo je generalizovati 'kakve devojke vole kosarkasi' pa nemaju svi oni isti ukus :roll:
tako da je o tome glupo raspravljati.. ali vidim da se cesto pominje visina, pa cu samo to i prokomentarisati.. od mnogih sam cula (sto od prijatelja i poznanika koji se bave kosarkom sto od mojih friendica koje su bile i koje se opasno loze na kosarkase) da ne vole preterano visoke cure (ono sto vec prevazilazi granicu zenstvenosti) a ni nize cure jer bi izgledalo malo smesno naspram njih.. hocu reci ako je on 205 cura ne mora biti iznad 185 ali ne i ispod 165 :mrgreen:.. iz mojih primera primetila sam da im cure setaju izmedju 170 i 180.. tu jos dodju pete i sve ok.. :ok:
meni je idealna visina za zenu 170 plus pete, npr. ja sam 176 i sebi sam sa petama previsoka (*** volim kosarku al' ne lozim se na kosarkase, sem na tripkovica :manikir:, pa bih volela da sam niza)

kakva glupost! pa ako je bitno to sto ima dubok dzep i dobra kola (sto se podrazumeva ako ima dubok dzep) ne mora da bude kosarkas, a ovde se prica o kosarkasima!

i najzgodniji su od svih sportista!

Ja poznajem par kosarkasa Novog Sada i Radnickog i nesto bas ne primecujem da ih jure devojke naprotiv , opet dok je Vosa bila jaka te momke su jurile jer su znale koliko zaradjuju

Back