KAKVE DEVOJKE VOLE KOSARKASI?

• Začetnik teme Začetnik teme RADOZNALE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hoces nesto da pojasnis a u prvoj recenici generalizujes odredjenu grupu, a zatim vredjas.. Ali ako je to tvoj stav, ok postujem... Mada tvoje recenice me zapanjuju.. pa da li si ti decko, uopste ucio sociologiju? samo toliko:) nisam imala nameru nikoga da uvredim ili tako nesto

i sad ja kazem da sam bezao sa sociologije da bi isao na basket i ispadnem smesan :D
hm, ne, ali zavrsio sam elektrotehnicku tako da me sociologija nije narocito interesovala.. nije mi jasno sta si htela da dokazes uplitanjem sociologije? inace izvinjavam se zbog poprilicne doze sarkazma koju imam obicaj da koristim u kontaktu sa forumasima, navika :lol:

ali bre, ne mislite li vi stvarno da svi kosarkasi vole samo odredjeni tip devojki? ma daj

to sto mogu da driblam loptu kroz noge i da zakucam me ne definise

Pa vidim da te nije bas interesovala, jer bi onda znao da vrsenje nekog statusa aka radnje, ustvari te jako definise.. samo sam to htela da kazem.. Uostalom, ja nisam toliko "burno" reagovala zbog toga sto te nije interesovala sociologije, vec zato sto si se jako lose poneo u 1 recenici.. :)

pa oke, malo prevelika doza sarkazma, ybg, ali i tema mi je glupa.. a za to da me definise, oke, u izvesnoj meri tacno, ali recimo imam druga koji je trenirao vaterpolo, fudbal, plivanje, odbojku i mislim i kosarku? gde cemo njega?

citat iz jedne od mojih omiljenih knjiga
Ali, svaki čovek nije samo on sam, nego je on jedinstvena, sasvim osobita, u svakom slučaju važna i znamenita tačka u kojoj se pojave sveta ukrštaju samo jedanput na taj način, i nikada više.
uopste ne vidim smisla u ovakvom poistovecivanju o kome se govori..

Eeeee ljudi! Sta se primate svi odma'?! Tema je izuzrtno glupa i mislim da je njen jedini cilj bio da se neke ribe pohvale kako su nahvatale igrace Zvezde. Wow! Svaka cast! Ja im skidam kapu,ali tema je.....hmmmm......GLUPA! To je isto kad bi pitali kakve tipove vole plavuse?! Mis'im stvarno!!! :roll::roll::roll:

Back