KAKVE DEVOJKE VOLE KOSARKASI?

• Začetnik teme Začetnik teme RADOZNALE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Eh...
Vise ne idem u Pionir,i posle toliko vremena nemam snage da odem...
Devojkama od kosarkasa je veoma tesko i tebe potpuno razumem...
Lepo si rekla da to ima svoje lepe strane,ali i lose...treba trpeti obozavateljke i razumeti nacin zivota svog dragog,a ja to nisam mogla!
Zato sad bezim od sportista kao djavo od krsta,druzim se sa nekima,ali ni ne pomisljam da bilo sta imam sa njima,jer sam veoma emotivna i znam da bi me to skroz upropastilo!
Tebi zelim sve najlepse sa svojim covekom i nemoj pogresno da me razumes kad nesto lose kazem za nekog,jos uvek sam malo ogorcena i nikad ne pricam u jednini,tako da tebe licno i tvog dragog nisam prozivala!
pozdrav....

Indijanko, sada, poslije jos jednog citanja tvojih poruka, gotovo sam sigurna da nas "interesuje" isti COVJEK, tj. kosarkas! Pa ovako:
1.ne pada mi na pamet da ga "sutnem",
2.volim ga, ne zato sto je poznat ili slicno,
3.nijesam mu trenutna zabava, ni predmet za ubijanje dosade kad je u gradu,
4.uz mene je maksimalno opusten,
...
1000000.i najvaznije od svega, PRIJATELJI SMO!

[[i:
b]JELENA-DETENCE[/b][]Indijanko, sada, poslije jos jednog citanja tvojih poruka, gotovo sam sigurna da nas "interesuje" isti COVJEK, tj. kosarkas! Pa ovako:
...

Vidi ovako devojcice,igrom slucaja znam ko je indijanka i ko je njen decko(bliske smo jer su nasi momci klupski drugovi) i veruj mi kad ti kazem da tvoj decko i njen decko nisu nista drgo do dobri drugari...postoji samo jedan decko koji ima neku kombinaciju zvanu :shock: "detence" :shock: zato molila bih te da nju a ni mene(izvini ako se mesam,jer ovo stvarno nema nikakve veze samnom) ne vuces za jezik.
Pod 2,nisi je lepo razumela,kada je opisivala vezu sa kosarkasem,mislila je uopsteno,da su takve sve veze sa sportistima tj kosarkasima preciznije,a ne sa odredjenim deckom. :roll:
Pod 3,ti si se pronasla u njenom opisivanju?! :?: :!:
A vidis svi koji su barem malo upuceni i koji su u tom krugu ljudi znaju da je njen decko ni jednom u zivotu nije prevario a niti ce,jer bi pre umro nego da tako nesto on uradi,a kamoli ona!Voli je vise od zivota i posvecen je kosarci....... i NJOJ.
Zato,nema nikave potrebe za zapocinjanjem rasprave,glavu gore,stisni zube,verovatno nije lako biti kombinacija a ni "druga riba" ,ali Boze moj,jaka si ti,preguraces i to.
Shvatices kad prestanes da budes "detence"! :wink:

Znas sta bezy,nemam ama bas jedan dobar razlog zasto bih ja tebi dokazivala cija sam ja devojka a cija nisam,tako da stvarno izvini sto me ne zanima tvoje misljenje... :shock:
A drugo,ne volim da neko proziva mene,ili nekog iz moje blizine bez ikakvog povoda ...pa cak i ako je u pitanju greska...(posto je jelena malo pomesala kosarkase)
A trece,ja stvarno ne vidim kako bi to sto mi razgovaramo trebalo da bude tvoja stvar...?
Ako ti smeta,ti nemoj da citas :D
I onda svi zadovoljni :D
pozdrav

Bezy:
Znas sta bezy,nemam ama bas jedan dobar razlog zasto bih ja tebi dokazivala cija sam ja devojka a cija nisam,tako da stvarno izvini sto me ne zanima tvoje misljenje... :shock:
A drugo,ne volim da neko proziva mene,ili nekog iz moje blizine bez ikakvog povoda ...pa cak i ako je u pitanju greska...(posto je jelena malo pomesala kosarkase)
A trece,ja stvarno ne vidim kako bi to sto mi razgovaramo trebalo da bude tvoja stvar...?
Ako ti smeta,ti nemoj da citas :D
I onda svi zadovoljni :D
pozdrav
Dobroo,stavila sam pogresan nick,ali dobro,zna se od koga je :)

Plavuso,mene uopste ne interesuje cija si ti devojka(daj,Boze,da ti to znas)!!!Uostalom,nisam imala nameru nikoga da uvredim,niti prozovem(to sto si se ti nasla prozvanom-tvoj problem)!! A,ako hocete da razgovarate,a da to niko ne zna,vi lepo u obliznji kafic,pa pricajte ceo zivot!Ovo je ipak Internet i svima je dostupan!!

Daj molim te ,objasni mi u cemu je tvoj problem?Ja g astvarno nemam :? i nije mi jasno o cemu ti to :?:
Ako ti SMETA to sto citas ,jednostavno NEMOJ...i kraj bilo kakve rasprave...gluposti :roll:
A veruj mi da znam bolje od tebe s kim sam i koliko i zbog cega,ne moras me ti uciti ili objasnjavati ... :shock:

A da se vratimo mi na temu....
Vecina kosarkasa voli normalne devojke i koliko sam upucena sve su one na fakultetima,neke i rade i uce...potpuno su opustene,ljubazne...uvek su sredjene,namirisane,nasmejane...sve u svemu lepe su i ne lice jedna na drugu kao sponzoruse,svaka fura svoj fazon,a kad kazem da su sredjene ne mislim na suknjice i stiklice,mogu i u trenerci savrseno da izgledaju
:wink:

EVO MENE..BILA SAM ZAUZETA OVIH DANA..
PRVO,NISMO SA ISTIM DECKOM,BEZ BRIGE,
DRUGO,NEMA POTREBE DA SE VISE RASPRAVLJAMO I NATEZEMO,OCIGLEDNO DA SE OVDE SVAKO DRZI SVOG MISLJENJA..
TRECE,DOBRA JE ONA FORA ZA LOVU,DA GA NE DAM NIKOME....HAHAHA,E PRIJATELJU,TI MISLIS DA TO TAKO IDE,SMUVAS SE I DOBIJES RACUN U BANCI..HAHAHA,AHA,VAZI,PA NISU ONI MAJMUNI,UOSTALOM,JA SAM I SAMA SITUIRANA,TAKO DA NEMAM TIH MOTIVA,,
POZDRAV ZA SVE :D
P.S.NIJE MI JASNO CEMU KOMENTARI OVIH PADOBRANACA KOJI SE MESEJU A NITI IH TEMA INTERESUJE NITI IMAJU STA DA NAPISU U VEZI NJE..IDI GLEDAJ POLJOPRIVREDNE MASINE,BONSAI MACKE ILI UZGOJ SARPLANINACA,AKO TE OVO NE INTERESUJE,OSTAVI NAS DA CASKAMO U MIRU... :roll:

Plavusha:
[[i:
b]JELENA-DETENCE[/b][]Indijanko, sada, poslije jos jednog citanja tvojih poruka, gotovo sam sigurna da nas "interesuje" isti COVJEK, tj. kosarkas! Pa ovako:
...

Vidi ovako devojcice,igrom slucaja znam ko je indijanka i ko je njen decko(bliske smo jer su nasi momci klupski drugovi) i veruj mi kad ti kazem da tvoj decko i njen decko nisu nista drgo do dobri drugari...postoji samo jedan decko koji ima neku kombinaciju zvanu :shock: "detence" :shock: zato molila bih te da nju a ni mene(izvini ako se mesam,jer ovo stvarno nema nikakve veze samnom) ne vuces za jezik.
Pod 2,nisi je lepo razumela,kada je opisivala vezu sa kosarkasem,mislila je uopsteno,da su takve sve veze sa sportistima tj kosarkasima preciznije,a ne sa odredjenim deckom. :roll:
Pod 3,ti si se pronasla u njenom opisivanju?! :?: :!:
A vidis svi koji su barem malo upuceni i koji su u tom krugu ljudi znaju da je njen decko ni jednom u zivotu nije prevario a niti ce,jer bi pre umro nego da tako nesto on uradi,a kamoli ona!Voli je vise od zivota i posvecen je kosarci....... i NJOJ.
Zato,nema nikave potrebe za zapocinjanjem rasprave,glavu gore,stisni zube,verovatno nije lako biti kombinacija a ni "druga riba" ,ali Boze moj,jaka si ti,preguraces i to.
Shvatices kad prestanes da budes "detence"! :wink:
jaoooo,dobro je sto ako si ti glupa mislis da su i ostali.curo INDIJANKA I PLAVUSA SU 1 ISTA OSOBA.IYGLEDA DA TI TREBA POJACANJE.AL GADNO JE KAD NEMAS NIKOGA,MA JA BIH TI POMOGAO.MAME MI.ZDRAVO

Back