Drago mi je zbog tebe, ali znas li koliko kosarkasa ima u SCG???? Tako da ako tebe tvoj ne vara, ne znaci da drugi ne varaju. Znam i da se zabavljaju sa devojkama koje su obrazovane i ne znam sto se toliko uzbudjujes oko toga sto sam rekla da varaju, jesam li spomenula tvog decka??? Ne interesuje me ko je, ja samo kazem ono sto svi vec znaju. Pogledaj malo filmove o NBA, pa ce ti sve biti jasno. Samo jedan od njih koje sam upoznala ima devojku duze vreme, ali samo zato sto se i ona bavi sportom i razume ga. Moje misljenje je da ce njihove veze, mislim na kosarkase, uspeti samo sa devojkama koje ne zele njihove pare, razumeju ih i podrzavaju u kosarci. Sve ostale otpadaju. I to sto sam ja ispred kompjutera ne znaci da nemam decka, nego je to vec visa sila. Na skolovanju sam u inostranstvu tako da se uzelim srpsog jezika. Zelim da ti (INDIJANKA)veza uspe, nisam zlobnica. Ako pitate mene, ja se ne bih zabavljala ni sa kosarkasem, a ni sa fudbalerom. Teniseri, vaterpolisti, rukometasi, a i odbojkasi su mnogo pozeljniji za vezu. Mada sve u svemu za sportiste mora da se ima razumevanja i strpljenja.