Moglo bi se uopsteno pitati kavi bi u stvari ljudi bili ali posto je rubrika za zene ajd nek bude samo za nas...Posmatrajuci svakodnevno hiljade zena bilo gde koje su u nekom srednjem starosnom dobu ili tu negde vidim da ih je puno puno loseg izgleda...ne mislim samo na oblacenje vec i na fizicki izgled uopste...pogotovo kad gledam RTs pa vidim zene iz nekih siromasnih krajeva koje izgledajujos starije nego sto jesu pomislim sta sve ima na ovom svetu za negu i higijenu a tako je u vecini slucajeva malo dostupno...Mislim kako bi one izgledale da im je stvarno moguce nabaviti sve te kreme masazere, ortopedske cipele moderne naocare za vid i isfrizirati ih...Da li mislite da sve to moze pomoci kod starenja...npr bio hrana pa vezbe...Ja sam nekad skepticna...naravno da bi one sve bile lepse i zdravije jer imam priliku da vidim i negovanu zenu koja ima novca da priusti sebi sve cak i plasticnu operaciju sto da ne pa opet nekad mi deluju izvestaceno...sta da cini jedna zena da ostane lepa dopadljiva...Sreca zraci iznutra pa me ne cudi kad neka kaze, samo koristim tu i tamo nesto da mi koza ne bude suva, ne idem ni kod kozmeticara sama se farbam i sl. al je iz nekog samo njoj poznatog razloga srecna i upravo zato zdrava i lepa...