Kakva si osoba?

Tebe treba poslati onda u neko selo. Oni nista drugo ne rade, ali stvarno nista, osim sto po ceo dan primaju i uzvracaju provokacije. Na primer, oni nemaju zelju kad gledaju kviz da razmisle o pitanjima i odgovorima, nego da isprovociraju voditelja, iako on ne moze da im uzvrati.

Ja sam pomalo težak, pomalo stidljiv, pomalo ekscentik, ali kada sam prijatelj onda sam to do kraja! Nisam preterano duhovit. Mogu da slušam i svi moji prijatelji-ce to smatraju za veliku vrlinu. Nisam sebičan a ni egoista. Tolerantan sam i druželjubiv. Pomalo sam izgubljen na putu života, ali se snalazim i ne vrdam preterano. Volim žurke, svirke i reku noću, pogotovo kada je pun mesec...

Cek da smislim.Kucka sam,dernjam se bez razloga na neke leve ljude kad me nerviraju,maltretiram svog decka iako ga mnooooogo vojim,polazem puno na izgled i sta sa njim mogu da postignem,inteligentna sam,uspesna,al mi to nis ne pomaze jer sam rospija sve u svemu.Sta ces!

Jedno je priznati sebi krivicu za nesto, drugo je voleti sebe.
Stagod da si zasrala, neces to popraviti tako sto ces se posvadjati sama sa sobom.
Zasro sam i ja mozda nekad, pa se jos uvek kajem, al' jbga, da se jos uvek vrtim oko toga, sad bi' bio samo senka od coveka.

Back