Kakva nam je odbrana......................

Zigic jeste decko blago retardiran ,valjda od brzog rasta mu i mozak atrofirao , al moze da posluzi ,a na gol moze i Brka ,ako vec Stojkovic ne brani nigde , mada je on totalno debil ako ne nadje neki klub , makar se vratio i u Zvezdu ,a ostatak reprezentacije je nikad bolji :ok:
e da i odlicna vest za sve nas je da se vratila u igru i fudbalska legenda iz Smedervske Palanke mladjani Perica Zvezdina perjanica:super:
ovog puta kao kapiten Jagodine doduse , kada sam gledo na SOS-u izvestaj mislio sam da se Topalovic zayebava ili je pijan , kad ono stvarno On sunce ti ***** :hahaha::super:

Ех где Миливоја нађе за пример, па тај да није дао онај гол за ЛШ не би му мајка рођена знала да се бавио спортом. А какви центаршутеви, па и врапци знају да од пиксија нама нема ко да центира лопту, па никад нисмо ни покушавалли, него стари добри рецепт, штопер груне у пм, па можда неко скочи и можда се нешто деси на 20ак метара од гола. Мањка вам оптимизма, некад смо били сила зашто не би опет. Само стоку и мафију и манаџере протерати.

Znaju vrapci, znaš ti, znam i ja, ali kao da niko bitniji u našem fudbalu to ne zna. Eto, recimo, šta je sa onim vašim Marjanom Markovićem? Ista fora, eventualno malo bolji centaršut od Milivoja, ali opet vezara sa jedno minimum deset neuspelih pokušaja centaršuta po utakmici.

To bunarenje jeste recept koji je potekao od, pre svih, Mihe, koji je doista imao izuzetan dugi pas, mada više snažan, nego precizan, pa su nešto kao pokušavali da nastave tu tradiciju, ili šta već, ali realno nije toliko često, barem kad je repka u pitanju. Koliko puta sad Obradović po utakmici prolazi po strani i pokušava da centrira, npr? I u Partizanu, i u reprezentaciji. Seti se da ste vi, recimo, od 5 golova Gruzinima 4 dali nakon centaršuteva. Peti je Kadu dao iz penala.

Sila jesmo bili, ali kad nas je bilo 20 miliona i kad nam je ekonomija bila bar nešto ozbiljnija, a ujedno su momci igrali zaista iz zadovoljstva, a ne k'o ovo danas - mrcvare i traže povećanje plate. Uz to je bio prisutan i onaj fenomenalan zakon da igrači ne mogu da odu u inostranstvo pre 27. ili 28. godine. Za to komunjarama treba skinuti kapu, zaista. Sve je tad u vezi fudbala bilo dosta ozbiljnije.

Poslednje što se može smatrati uspehom srpskog fudbala je polufinale prvog svetskog prvenstva u Urugvaju 1930. kad Hrvati nisu hteli da igraju zbog selidbe centra FSJ iz Zagreba u Beograd, pa smo bez njih podelili treće mesto sa Amerima. A to je bilo, priznaćeš, odavno.

Sećate li se kad je Stojković bio na probi u Evertonu...i onda odjednom nestao na nekoliko dana, niko nije znao šta je s njim i gde je...Kad su pitali Mojesa, menadžera Evertona šta se desilo, rekao je, da je bio zadovoljan onim što je Stojković pokazao, a onda je na jednoj pripremnoj utakmici Stojković jednostavno bacio rukavice usred igre izašao bez reči i otputovao...
Definitivno mu nešto s glavom nije u redu ..valjda neće tako i protiv Francuza

Znaju vrapci, znaš ti, znam i ja, ali kao da niko bitniji u našem fudbalu to ne zna. Eto, recimo, šta je sa onim vašim Marjanom Markovićem? Ista fora, eventualno malo bolji centaršut od Milivoja, ali opet vezara sa jedno minimum deset neuspelih pokušaja centaršuta po utakmici.

To bunarenje jeste recept koji je potekao od, pre svih, Mihe, koji je doista imao izuzetan dugi pas, mada više snažan, nego precizan, pa su nešto kao pokušavali da nastave tu tradiciju, ili šta već, ali realno nije toliko često, barem kad je repka u pitanju. Koliko puta sad Obradović po utakmici prolazi po strani i pokušava da centrira, npr? I u Partizanu, i u reprezentaciji. Seti se da ste vi, recimo, od 5 golova Gruzinima 4 dali nakon centaršuteva. Peti je Kadu dao iz penala.

Sila jesmo bili, ali kad nas je bilo 20 miliona i kad nam je ekonomija bila bar nešto ozbiljnija, a ujedno su momci igrali zaista iz zadovoljstva, a ne k'o ovo danas - mrcvare i traže povećanje plate. Uz to je bio prisutan i onaj fenomenalan zakon da igrači ne mogu da odu u inostranstvo pre 27. ili 28. godine. Za to komunjarama treba skinuti kapu, zaista. Sve je tad u vezi fudbala bilo dosta ozbiljnije.

Poslednje što se može smatrati uspehom srpskog fudbala je polufinale prvog svetskog prvenstva u Urugvaju 1930. kad Hrvati nisu hteli da igraju zbog selidbe centra FSJ iz Zagreba u Beograd, pa smo bez njih podelili treće mesto sa Amerima. A to je bilo, priznaćeš, odavno.

Ово је тужна истина, али и у ових 7, 8 милиона има материјала.

Ima naravno materijala. Kad bi pravili listu 20 najboljih fudbalera u istoriji bivše zemlje, barem pola bi bili Srbi. Moša Marjanović, Rajko Mitić, Miloš Milutinović, Bora Kostić, Dragoslav Šekularac, Milan Galić, Velibor Vasović, Pižon, Džaja, Piksi... Ima tu igračina.

Ali, realno, ne verujem da ima dovoljno materijala za dostizanje bivše slave, što na klupskom, što na reprezentativnom planu. Osim ukoliko se neko čudo dogodi, a ja lično baš i ne verujem u čuda u našu korist, samo u ona na našu štetu.

Па пази од 98 реално нисмо имали овакву репрезентацију. Млади су константно у врху, мора се то исплатити. Кошарка исто, отишли су Паспаљ, Савић, Сале Бодирога и другови, ал опет клинци искачу и узимају медаље. Само их усмерити кад напуне 18, 19 година. Друштвена аномије одразила се и на спорт, ал не може довека тако.

Back