prof. Grof
Ističe se
- Poruka
- 2.776
Ako se Stojković povredi, nema ko da ga zameni. Ostaje nam samo da se molimo za njegovo zdravlje...!!!!
U pravu si.........ja sam mislio da sam na sportu............
Razmišljam o odbrani ..........
Dobar je i Novakovič.nek nam bratja slovenci pozajme nandanovicha bar protiv francuza
to im je i onako jedino shto valja lol
Koji si ti lik!Gle sada kad napišem novu temu Kakav nam je "srednjak" pa umesto na odbojci pošaljem na Ljubav i Sex....
Meni nije jasno što on nije prvi golman u nekom prosečnom francuskom, portugalskom, ili holandskom klubu. Realno, to je za njega neki minimum. On je verovatno naš najbolji golman u poslednjih desetak i više godina, a kad se pogleda kakvi su sve čobani, budale branili za nas, a imali klub...Дишљенковић не брани, Стојковић нема клуб. Само да буде здрав и да набијемо Французе.
Јесте, ал је проблематичан у том смислу што за Србију гине и има и превише мотива док га у клубовима мрзи да тренира. Проблем у глави, ал за нас је одличан. Тако се прича.Meni nije jasno što on nije prvi golman u nekom prosečnom francuskom, portugalskom, ili holandskom klubu. Realno, to je za njega neki minimum. On je verovatno naš najbolji golman u poslednjih desetak i više godina, a kad se pogleda kakvi su sve čobani, budale branili za nas, a imali klub...![]()
Bio bi ti u pravu da nama igraju Moša Marjanović, Milan Galić, i Bora Kostić, a ne Danko Lazović, Nikola Žigić, i - hahaha - Marko Pantelić.junkmarko:..ma ljudi, napad je najbolja odbrana..
Не бамбусај... Са вером у Жигу.ma nasha reprezentacija objektivno je go *****
ima par extra igracha ali nazalost sva trojica igraju u odbrani
ovo ostalo je bash onako za nashe pashnjake meridijan lige
jedina je nada da shto vishe zvizdimo francuskim chamugama na marseljezu pa se mozda dovoljno uvrede da se pokupe i fifa ih kazni sluzbenim rezultatom 2:0 lol
ja jesam zvezdash al objektivno...da je izabrao basket imali bi rasnog krilnog centra da odmeni novicuНе бамбусај... Са вером у Жигу.
Ма јесте Жиле дрво, ал кад му наместиш даће га 99% посто. Ту посао треба да одраде Красић, Јовановић ил овај мали Обрадовић. А плус Жигу прати нека харизма, изгинуће французи ко под Москвомja jesam zvezdash al objektivno...da je izabrao basket imali bi rasnog krilnog centra da odmeni novicu
to shto u nekom bezveznom rasingu onim jadnim ganciskim spanskim odbranama la lige uvalja golchine nama ne vredi puno
kad treba za reprezentaciju,zna se- ivanovic ili vidic
pantelija je tu da se krsti,ziga da popije karon
u jbte. shto me podsetiАл објекивно бољи смо сад у фудбалу него у баскету.