KAKVA JE TO ZEMLJA RUSIJA...

pa meni je super na zapadu ali za moskvu ne znaam... skeptican sam...

Samo pričaj ovim jezikom kojim sada govoriš :ok: Kod Rusa to prolazi. Oni su jako srdačni i vole srbe.

Ako voliš žene, onda ćeš tamo biti omiljen među njima. Ako nisi tog opredeljenja, znaj da te i tamo zakon štiti, ali ne i ljudi. Isto kao i ovde u Srbiji. Već sam napisao: Rusiju kada vidiš i doživiš, tada ćeš znati da nisi maknuo iz Srbije. Takav je osećaj. Samo što su rusi topliji od nas. Mi smo kao narod presahli.

Ako odeš na zapad, onda će ti biti kao i u Subotici, odakle sam ja. Zato je meni lako bilo gde da odem. Samo što ne putijem više nigde - dobro je da mi još plata nekako stiže na vreme, a firma već odavno štedi na svemu, pa i na tehničkim razgovorima. Ovde u SU je tako: svi su fini, svi su dobri, ali niko se ni sa kim ne druži. Sve je površno i sve je na osmeh, a opet, ako si srbin, možeš lako da budeš šikaniran. Tu nas sve nacionalnosti kanda jednako ne vole, bez obzira na našu tolerantnost prema svima.

A o Iranu bih imao šta da pričam. Jeste lepa i divna zemlja (valjda zato što je nisu osvojili ameri), ali ne znam kako bi mi baš bilo da tamo živim na duže. Suviše bi velika promena to bila, ali nikad ne reci nikad.

Back