Gost
KUDA VECERAS??????? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hehehe, e da znas da sam se nasmejala!HEMI 426:ja sam iz ns, retko sam u su, uvek nekim poslom i na kratko, medjutim, kad god sam bio kod vas imao sam neki cudan osecaj da me neko stalno posmatra!!! uopste ne mogu da ga opisem, na primer : setam se centrom ( koji je mnogo lep ) i imam utisak da me neko gleda sa prozora, kad se okrenem, naravno, ne vidim nista!!! Prvo sam mislio da sam totalno prs'o ali to mi se nije desilo ni u jednom gradu na svetu a ne u srbiji......zbog toga a i zbog nedostataka interesantnih sadrzaja, subotica mi nije "najomiljenije" mesto ....
Pa bas naprotiv draga, nije bila ovakva tema, vec tema zasto ga volimo, pa je posledicno nastala i ova. Jedino ako nije bila mnogo ranije, tim informacijama ne raspolazem.Samantha Jouns:bila je slicna tema...ali nema veze odgovircu svakako
Ne volim ga jer je dosadan,..jer mladi ne mogu nista da postignu u njemu.....ili se ja varam???
mistress:Hehehe, e da znas da sam se nasmejala!
Pa sto si skeptican, mozda te bas neka devojka posmatrala, ha? Ili privatni detektiv zene kojoj si rekao da ides da se vidis sa poslovnim partnerom? Cccc
Salim se malo, nemoj da zameris, ali eto veruj mi nema teorije zavere prema pridoslicama, cak naprotiv!![]()
HEMI 426:ja sam iz ns, retko sam u su, uvek nekim poslom i na kratko, medjutim, kad god sam bio kod vas imao sam neki cudan osecaj da me neko stalno posmatra!!! uopste ne mogu da ga opisem, na primer : setam se centrom ( koji je mnogo lep ) i imam utisak da me neko gleda sa prozora, kad se okrenem, naravno, ne vidim nista!!! Prvo sam mislio da sam totalno prs'o ali to mi se nije desilo ni u jednom gradu na svetu a ne u srbiji......zbog toga a i zbog nedostataka interesantnih sadrzaja, subotica mi nije "najomiljenije" mesto ....
Pomalo neverovatno ali zaista istinito!web_master:Zato te posmatraju jer je Subotica skoro selo, skoro da svako zna svakog i kad dodje neko ko ne pripada ovde, onda ga dobro pogledaju![]()
mistress:Pomalo neverovatno ali zaista istinito!
Pa Cica Drazo, taman posla da ne gledaju, onda bih se vec zabrinula!ЧИЧА ДРАЖА:Могу да гледају ја се не нервирам због тога,једноставно правиш се да их не примећујеш!!!
mistress:Pa Cica Drazo, taman posla da ne gledaju, onda bih se vec zabrinula!![]()
nea:Zato ne volim, jer sam se smrzla u ponedeljak uvece![]()
Znaci kad krenem tamo na roditeljski da se namontiram jer cu pod lupuweb_master:Zato te posmatraju jer je Subotica skoro selo, skoro da svako zna svakog i kad dodje neko ko ne pripada ovde, onda ga dobro pogledaju![]()
mistress:E, izvolite.