Kakva je Subotica?

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DukeofSerbia:
Taj ruzni izgovor Suboticki kojim pricaju ama bas svi i Srbi i Bunjevci i Madjari i Hrvati...

Dragi Duke of Serbia (prinče Srbije), mislim da si rekao nešto najlepše što subotičani cene, a to jeste to da mi govorimo istim jezikom: "ruzni izgovor Suboticki kojim pricaju ama bas svi i Srbi i Bunjevci i Madjari i Hrvati.." - što znači da ovde srbi, bunjevci, madjari, hrvati bez obzira što svako priča svojim jezikom, ipak govore istim jezikom i to za taj jezik imaju i poseban, specifičan izgovor, koji je po tebi ružan, al, to je ok, jer se to ne može svakome dopasti, a i ne mora.

web_master:
Dragi Duke of Serbia (prinče Srbije), mislim da si rekao nešto najlepše što subotičani cene, a to jeste to da mi govorimo istim jezikom: "ruzni izgovor Suboticki kojim pricaju ama bas svi i Srbi i Bunjevci i Madjari i Hrvati.." - što znači da ovde srbi, bunjevci, madjari, hrvati bez obzira što svako priča svojim jezikom, ipak govore istim jezikom i to za taj jezik imaju i poseban, specifičan izgovor, koji je po tebi ružan, al, to je ok, jer se to ne može svakome dopasti, a i ne mora.

I agree.Meni je smeshan nash izgovor kada chujem na TV-u, ali je takodje i simpatichan...I like it... :D

ja volim suboticu :):) pa da dodam:

dobro vece

mala informacija za komsije

u novom sadu, na ceneju se odrzava kao prateca manifestacija exit-a ns boogie...www.nsboogie.com
preko 50 padobranaca, sto domacih sto stranih od ujutro do uvece skace padobranom , leti avionima i jedrilicama.....posebna pogodnost je tandem padobran www.tandemjump.co.yu
svako ali bas svako moze da skoci padobranom u tandemu sa instruktorom sa 3000 m visine

danas je bio dan za pamcenje, sve sto moze da leti letelo je

od ultralakih aviona pa do mlaznjaka galeb-2
poslastica je stigla kasno popodne u vidu balona leteli smo i 7 padobranaca je skocilo iz njega.....

danas je 14 nasih sugradjana prvi put skocilo padobranom od njih 14, 12 su bile devojke
napravili smo preko sto skokova, suncali se, slusali dobru muziku, skakali leteli...........

mala informacija za drustvo : panoramski let avionom oko novog sada kosta samo 2.000,oo din !!!
cena skoka padobranom sa 3.000 m visine je 22,oo evra
cena skoka tandem padobranom sa kamerom je 150,oo evra

jos uvek forumasima je na ponudi gratis dvd sa tandem skokovima i padobranskom obukom
ulaz na livadu je besplatan, ponesite loptu pa da zakuvamo pod reflektorima fudbalicu na male golove

vidimo se

Back