- Poruka
- 89
Ti mora da si iz "RS"DukeofSerbia:Taj ruzni izgovor Suboticki kojim pricaju ama bas svi i Srbi i Bunjevci i Madjari i Hrvati...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti mora da si iz "RS"DukeofSerbia:Taj ruzni izgovor Suboticki kojim pricaju ama bas svi i Srbi i Bunjevci i Madjari i Hrvati...
DukeofSerbia:Taj ruzni izgovor Suboticki kojim pricaju ama bas svi i Srbi i Bunjevci i Madjari i Hrvati...
web_master:Dragi Duke of Serbia (prinče Srbije), mislim da si rekao nešto najlepše što subotičani cene, a to jeste to da mi govorimo istim jezikom: "ruzni izgovor Suboticki kojim pricaju ama bas svi i Srbi i Bunjevci i Madjari i Hrvati.." - što znači da ovde srbi, bunjevci, madjari, hrvati bez obzira što svako priča svojim jezikom, ipak govore istim jezikom i to za taj jezik imaju i poseban, specifičan izgovor, koji je po tebi ružan, al, to je ok, jer se to ne može svakome dopasti, a i ne mora.
jeki e hvala Bogu izvukla na vreme...U stvari nije bas na vreme ali nikada nije kasno. ja volim Balsu!!! Stara, pukla sam!!!Wilkołak:A, pa onda moras da promenis drugaricu, ali ne da je zamenis vec da je promenis tj. pomognes joj da se prilagodi situaciji!
jeki21:jeki e hvala Bogu izvukla na vreme...U stvari nije bas na vreme ali nikada nije kasno. ja volim Balsu!!! Stara, pukla sam!!!
Balsa.....jeki21:jeki e hvala Bogu izvukla na vreme...U stvari nije bas na vreme ali nikada nije kasno. ja volim Balsu!!! Stara, pukla sam!!!
Wilkołak:Subotica je jako lep grad. Dopada mi se veoma, medjutim, deli sudbinu svih gradova u Srbiji koji nisu Beograd, Novi Sad ili Nis!
sun from fra:Uzgred kako ja da dodjem do Igora Devic on je 85 ali nisam sigurna?!?