determinanta
Ističe se
- Poruka
- 2.953
Uostalom, posetite stranicu i podržite Subotičanina.

https://www.facebook.com/#!/group.php?gid=139878026026629&ref=ts
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

najlepsi grad!

Dragi Duke of Serbia (prinče Srbije), mislim da si rekao nešto najlepše što subotičani cene, a to jeste to da mi govorimo istim jezikom: "ruzni izgovor Suboticki kojim pricaju ama bas svi i Srbi i Bunjevci i Madjari i Hrvati.." - što znači da ovde srbi, bunjevci, madjari, hrvati bez obzira što svako priča svojim jezikom, ipak govore istim jezikom i to za taj jezik imaju i poseban, specifičan izgovor, koji je po tebi ružan, al, to je ok, jer se to ne može svakome dopasti, a i ne mora.

Tema nije o govoru, već zašto ne voliš ovaj grad (ili možda voliš?Za mene ljudi iz Beograda pricaju jako ... brzo...![]()
ad26ki, ti i ja smo istomišljenici.![]()

Bio bi lep i dobar grad da ima normalnu gradsku vlast a ne ove .... koji su sada na vlasti.
Većina od toga što je urađeno je iz raznih donacija. Man'te se "šminke"!Pa ovo je najbolja gradska vlast do sada.
Za razliku od predhodnih svm vlasti ovi su nesto i nabravili.
Većina od toga što je urađeno je iz raznih donacija. Man'te se "šminke"!
Ja sam i onda bila "pobunjenik" i vikala ono "ja i moj narod!".A sta su Uradili Kasini ????
Nisu ni tu sminku uradili???
Zalosno je da niko iz te vlasni nije procesuiran za neke malverzacije , a verujem da ih je bilo.
Napravili su plavu fontanu koja se gradila 10 odina, poceli graditi bazen koji se nikada nec zavrsiti.
Zasto se plava fontana , medju suboticanima zove kasina KAda?
Puno jako puno treba da se uradi da ovaj lepi grad opet bude lep , a prvo treba da svako počne od sebe , sa održavanjem čistoće u svojoj okolini .....

Lep grad.

.Blago me je strah ici kuci,jer prvo iz gimnazije moram na bus,kada izadjem hodam neasfaltiranom i neosvetljenom ulicom.Jednostavno,pitanje je ko je sledeci.Milica je bila moje godiste.Zao mi je nje
.Neka taj monstrum ispasta zauvek za svoj zlocin 
Kakvi li nam se manijaci šetaju gradom?
Ko je tako nešto tražio? Ded' budi ljubazan, pa pojasni."" TRAZILI STE