SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
Jad i beda i puna depresije.......... nije ni cudo sto mnogi beze odavde...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slabi beže uvek, ma odakle i ma gde.mnogi beze odavde...
Lep grad ali ipak bez Beograda nista.
Jad i beda i puna depresije.......... nije ni cudo sto mnogi beze odavde...
A gde ono beše Beograd, nešto ne mogu da se setim, aaaaa, to je onaj prljavi grad gde caruje grand, sad se setih![]()
Jutros u gradu pridje mi mlad covek sa pitanjem gde je posta.U razgovoru sa njim doznah da je u Subotici zavrsio VTS i da je nasao posao u Beogradu.Kaza da mu je devojka Beogradjanka.Stambeni problem koji je u Beogradu jako izrazen planira da resi tako sto ce svoj stan u Subotici prodati a ako neka para zafali nada se da u pomognu roditelji njegove devojke.Za Suboticu rece da je to grad bez ikakvih desavanja.Ukratko mrtav grad.
Subotica ? ma extra je![]()
Jutros u gradu pridje mi mlad covek sa pitanjem gde je posta.U razgovoru sa njim doznah da je u Subotici zavrsio VTS i da je nasao posao u Beogradu.Kaza da mu je devojka Beogradjanka.Stambeni problem koji je u Beogradu jako izrazen planira da resi tako sto ce svoj stan u Subotici prodati a ako neka para zafali nada se da u pomognu roditelji njegove devojke.Za Suboticu rece da je to grad bez ikakvih desavanja.Ukratko mrtav grad.
ovo je tacno a i ljudi su nekako sumorni i spori mnogo .....
jeste malo usporen nacin zivota ali,nekad to i odgovara coveku))
Meni licno kao penzioneru Subotica se jako svidja sve je nekako mirno i usporeno.Imam neke moje ispisnike i cesto navratim.
Malko mi smeta ono: "mirno i usporeno", aporpo toga, juče mi se sin vratio iz Danske i priča kako ga po mnogo čemu i narod i zemlja podsećaju na Vojvodinu a ponajviše na Suboticu i subotičane, samo je upotrebio drugi izraz, sve je lepo, mirno, kulturno, uredno, kao da sam bio u Subotici.
Moram priznati, nažalost, sve manje. Rođena sam u Subotici. Pre 13 godina sam se preselila u drugi deo grada. Jedino što sam postigla za sve vreme je da se pozdravljam sa svima. Ništa drugo. Ako bih govorila o uzrocima, ispalo bi kao pravdanje, a to ne želim.Jedina razlika je sto Suboticani poznaju svoje komsije i druze se mesjusobno.
Moram priznati, nažalost, sve manje. Rođena sam u Subotici. Pre 13 godina sam se preselila u drugi deo grada. Jedino što sam postigla za sve vreme je da se pozdravljam sa svima. Ništa drugo. Ako bih govorila o uzrocima, ispalo bi kao pravdanje, a to ne želim.
Obzirom da sam zaposlena, ovaj mi se "običaj" mnogo dopada, a i bzvz je da se neko na silu druži, jer čim jedna strana nije za, ili je mrzovoljna, onda i nije obostrano zadovoljstvo.nema braco da ti bane kad god i kako kome se ćefne
Radi intenzivno na tome!Najlepsi grad))
Rado bih se doselila)))
"Malko mi smeta ono: "mirno i usporeno", aporpo toga, juče mi se sin vratio iz Danske i priča kako ga po mnogo čemu i narod i zemlja podsećaju na Vojvodinu a ponajviše na Suboticu i subotičane, samo je upotrebio drugi izraz, sve je lepo, mirno, kulturno, uredno, kao da sam bio u Subotici."
Nisi ti skoro prosla radijalcem gde caruju plasticne kese i lete ko vrapci na sve strane