Sad će ti botine reći "ne laži, ima samo 35"zapravo naslov je fenomenalan
jer drži policiju u punoj ratnoj opremi na 40+ na obaraču od 7 ujutru,

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad će ti botine reći "ne laži, ima samo 35"zapravo naslov je fenomenalan
jer drži policiju u punoj ratnoj opremi na 40+ na obaraču od 7 ujutru,
Bez sumnje. Pitam za cilj.Razloga ima bezbroj.
Cilj je probuditi građane i iznervirati sns-ovce. Jer blokade mogu da stanu za jedan dan. ******i se pita. Samo treba da raspiše izbore, oslobodi sve uhapšene i to je to. Institucije će proraditi kada degen padne.Bez sumnje. Pitam za cilj.
Znaci, obje strane idu na iscrpljivanje protivnika.Cilj je probuditi građane i iznervirati sns-ovce. Jer blokade mogu da stanu za jedan dan. ******i se pita. Samo treba da raspiše izbore, oslobodi sve uhapšene i to je to. Institucije će proraditi kada degen padne.
ahaha, i gradjani su identifikovali sns ss-ovske jediniceOglasio se MUP o intervenciji u Užicu: Radi se na identifikaciji građana koji su blokirali saobraćaj
sns je politika nacista kako aljek rece 100 za 1 i kukavicko prebijanje goloruke devojke, znaci politika ustasa koju vucevic smenjeni bi opet da sprovodiVučević: Politika blokadera politika fašizma, blokadama neće doći do političke promene
Primetila si i ti…Cenim da ima vecih problema od nepoznavanja stilskih figura i gresaka u pravopisu.
Ima ih takvih i sa druge strane.
Kao ono kad je Đilas Večiti izgubio izbore koje je sam tražio? Ili je prosto neophodno biti “pokraden”, ponovo i ponovo?Cilj je probuditi građane i iznervirati sns-ovce. Jer blokade mogu da stanu za jedan dan. ******i se pita. Samo treba da raspiše izbore, oslobodi sve uhapšene i to je to. Institucije će proraditi kada degen padne.
A nemoj te preskoke i vratila, pogubiće se sendvičari.
Nepismenost ide uz gadost koju emituje.
ćaci u punoj rezoluciji
Sad će ti botine reći "ne laži, ima samo 35"![]()
Ovo boldovano je (dogmatsko) verovanje kvazireligijskog tipa*, bez obzira na lik i delo uplakanog AV:Cilj je probuditi građane i iznervirati sns-ovce. Jer blokade mogu da stanu za jedan dan. ******i se pita. Samo treba da raspiše izbore, oslobodi sve uhapšene i to je to. Institucije će proraditi kada degen padne.
Primetila si i ti…
I ideološka ostrašćenost.Naravno.
Nepismenost je glavna boljka ovde.
Mani me te demagogije i izjednačavanja. Nismo isti.Znaci, obje strane idu na iscrpljivanje protivnika.
Nadam se da niti jednoj od strana nece ostati opustosena zemlja kao dobitak!
Izvini, demagogijom se služi upravo N1.Mani me te demagogije i izjednačavanja. Nismo isti.
Bla bla...Kao ono kad je Đilas Večiti izgubio izbore koje je sam tražio? Ili je prosto neophodno biti “pokraden”, ponovo i ponovo?
To ima svoje ime: sekularna religija, verske dogme bez boga.
Whatever...Izvini, demagogijom se služi upravo N1.
Сад сам се пробудио и нисам нервозан. Пијем кафу.Cilj je probuditi građane i iznervirati sns-ovce. Jer blokade mogu da stanu za jedan dan. ******i se pita. Samo treba da raspiše izbore, oslobodi sve uhapšene i to je to. Institucije će proraditi kada degen padne.
Сад сам се пробудио и нисам нервозан. Пијем кафу.
ciji si ti bese klon?Bla bla...![]()
A secular religion is a communal belief system that often rejects or neglects the metaphysical aspects of the supernatural, commonly associated with traditional religion, instead placing typical religious qualities in earthly, or material, entities. Among systems that have been characterized as secular religions are liberalism, anarchism, communism, Nazism, fascism, Jacobinism, Juche, Maoism, Religion of Humanity, the cults of personality, the Cult of Reason and Cult of the Supreme Being.Bla bla...![]()
Хвала.
manem78. Banovali me više puta, ali im je sistem za zaštitu od klonova sprdnja. Bukvalno 2 minute posla da napravis klona. Pretpostavljam da su gomila naloga, pogotovo botovski, klonovi.ciji si ti bese klon?![]()
man of culturemanem78. Banovali me više puta, ali im je sistem za zaštitu od klonova sprdnja. Bukvalno 2 minute posla da napravis klona. Pretpostavljam da su gomila naloga, pogotovo botovski, klonovi.
Registrujem se da napušavam sektaše dok me ne banuju ponovo.![]()