Kakva je situacija na ulicama Beograda: Najavljene blokade na više lokacija, policija ih sprečava

Cilj je probuditi građane i iznervirati sns-ovce. Jer blokade mogu da stanu za jedan dan. ******i se pita. Samo treba da raspiše izbore, oslobodi sve uhapšene i to je to. Institucije će proraditi kada degen padne.
Znaci, obje strane idu na iscrpljivanje protivnika.
Nadam se da niti jednoj od strana nece ostati opustosena zemlja kao dobitak!

Cilj je probuditi građane i iznervirati sns-ovce. Jer blokade mogu da stanu za jedan dan. ******i se pita. Samo treba da raspiše izbore, oslobodi sve uhapšene i to je to. Institucije će proraditi kada degen padne.
Kao ono kad je Đilas Večiti izgubio izbore koje je sam tražio? Ili je prosto neophodno biti “pokraden”, ponovo i ponovo?

To ima svoje ime: sekularna religija, verske dogme bez boga.

A nemoj te preskoke i vratila, pogubiće se sendvičari.
BC03856A-B70E-4BF2-8953-EC6D5322BFFD.jpeg

Nepismenost ide uz gadost koju emituje.
ćaci u punoj rezoluciji
Sad će ti botine reći "ne laži, ima samo 35" :lol:
Ovo boldovano je (dogmatsko) verovanje kvazireligijskog tipa*, bez obzira na lik i delo uplakanog AV:

*liberalizam i anarhizam uz komunizam inače prvi na listi…

Secular religion is a communal belief system that often rejects or neglects the metaphysical aspects of the supernatural, commonly associated with traditional religion, instead placing typical religious qualities in earthly, or material, entities. Among systems that have been characterized as secular religions are liberalism, anarchism, communism, Nazism, fascism, Jacobinism, Juche, Maoism, Religion of Humanity, the cults of personality, the Cult of Reason and Cult of the Supreme Being.

Сад сам се пробудио и нисам нервозан. Пијем кафу.

A secular religion is a communal belief system that often rejects or neglects the metaphysical aspects of the supernatural, commonly associated with traditional religion, instead placing typical religious qualities in earthly, or material, entities. Among systems that have been characterized as secular religions are liberalism, anarchism, communism, Nazism, fascism, Jacobinism, Juche, Maoism, Religion of Humanity, the cults of personality, the Cult of Reason and Cult of the Supreme Being.

ciji si ti bese klon? :think:
manem78. Banovali me više puta, ali im je sistem za zaštitu od klonova sprdnja. Bukvalno 2 minute posla da napravis klona. Pretpostavljam da su gomila naloga, pogotovo botovski, klonovi.😁
Registrujem se da napušavam sektaše dok me ne banuju ponovo. 😊

manem78. Banovali me više puta, ali im je sistem za zaštitu od klonova sprdnja. Bukvalno 2 minute posla da napravis klona. Pretpostavljam da su gomila naloga, pogotovo botovski, klonovi.😁
Registrujem se da napušavam sektaše dok me ne banuju ponovo. 😊
man of culture

Back