manje_zlo
Veoma poznat
- Poruka
- 12.254
samo 7 dilera , pa ja znam za vise![]()
Zasticeni su to beli medvedi, ovo je zvanicna statistika.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Policiji treba bolja obuka, oprema i plate. I to tim redom. Pošto novca nema, onda treba budžet za MUP preraspodeliti tako da više dobiju oni koji nešto rade, a manje skupe jedinice koje samo manekenišu.
Što se tiče broja policajaca, mislim da ukupan broj zaposlenih u MUP-u dostiže preko 60.000. Prošle godine su pričali o oko 7.000 policajaca koji nedostaju, sada već duplo toliko.
Veljović reče pre neki dan da je interventna u Bgd popunjena ispod 50%. Isto kao i na mom posluto ne znači da se radi 50% posla, nego da svako radi duplo više da bi posao bio obavljen 100%.
Ma ima da te utepaju ti sto ides da zavrshavas na sve strane![]()
Brate moj pandurski sa tobom ne vredi polemisati. Ti si rekao da ima 180 000 policajaca, sada pricas kako ima 15000, a fali 14000. To je inace kada se sabere 29000. Jel si ucio sabiranje i ostale racunske radnje?
Da zna da sabira ne bi bio pandur.
On je veoma opasna figura, gudru zavrshava direktno od pandura.
Da zna da sabira ne bi bio pandur.
Znam ja da im slabo ide, ne ocekujem da zna puta i podeljeno, ali ove osnovne operacije bi trebalo da zna na digitronu da izracuna![]()
Brate moj pandurski sa tobom ne vredi polemisati. Ti si rekao da ima 180 000 policajaca, sada pricas kako ima 15000, a fali 14000. To je inace kada se sabere 29000. Jel si ucio sabiranje i ostale racunske radnje?
ma kakav digitron,nema te opcije na motoroli ,jedino da istrese pasulj ili smartiz bombone pa da broji i sabira jednu po jednuZnam ja da im slabo ide, ne ocekujem da zna puta i podeljeno, ali ove osnovne operacije bi trebalo da zna na digitronu da izracuna![]()
Znam ja da im slabo ide, ne ocekujem da zna puta i podeljeno, ali ove osnovne operacije bi trebalo da zna na digitronu da izracuna![]()
5 rkema koshta mu frizura.........
Greshka,bio bi nacelnik policije![]()
Ne može...ta lekcija se ne uči na kursu ! Sve sa prstima pa dokle ide .
ma kakav digitron,nema te opcije na motoroli ,jedino da istrese pasulj ili smartiz bombone pa da broji i sabira jednu po jednu![]()
Naša policija je pravi primer ORGANIZOVANOG KRIMINALA!
da bi bio nacelnik moras da budes priglupa sirovina bez imalo morala ,sa kompleksom zlostavljanja u detinjstvu i etikete cinkarosa i drukare iz skolskih dana ,po mogucstvu iz sto pasivnijih krajevaPa, trebalo bi... Ali ako mu je josh zena utovarila neki poveci zahtev za c-market tipa hleb, mleko i jogurt... Ko ce se setiti gde shta da ukuca u digitron... Preopterecenje je to.
Sisata se ku*vetina oko njega fura...A, ne... Tad' bi bio specijalac.
A nachelnik moze tek kad' puknesh trafiku.
![]()
Dobro jutro.
pa ti si rekao da da ima 15 000, ja sam te samo citirao....kontaš?
случај 1:
Интервентна зауставила у јурњави "Рено" и убила ненаоружаног младића метком у чело са објашњењем "Дошло је до опаљења пиштоља"
случај 2:
Полиција заустави сумњиви џип и открије у њему Чедомира Јовановића, након чага му се извини.
Кажњен због пада са бициклa
![]()
Драгомир Попадић из Краљева кажњен је од стране Општинског органа за прекршаје за саобраћајни прекршај због пада са бицикла на путу кроз село Сирча. У другостепеном поступку, након жалбе, преиначена одлука о новчаној казни у опомену уз образложење да је последица Попадићеве радње погодила само њега.
Бициклиста Драгомир Попадић из Краљева кажњен је од Општинског органа за прекршаје за саобраћајни прекршај због пада са бицикла на путу кроз село Сирча.
Осим новчане казне која му је у другостепеном поступку пред судским Већем преиначена у опомену, Драгомир Попадић сведочи о изненађујућој ефикасности надлежних полицијских и судских органа.
"Било је мало песка на путу, бицикл је проклизао и ја сам пао. Нигде никога није било. Ни кола. Сам паднем сам устанем. Док сам био у хитној служби дошао је саобраћајни полицајац који ми је узео изјаву о паду са бицикла," прича Попадић.
![]()
Дежурни лекар је пријавио случај полицијској управи. Доктор Душан Мицић, начелник Хитне службе, каже да су лекари обавезни по закону да све повреде настале у саобраћајним незгодама пријаве надлежним службама.
Командир саобраћајне полицијске испоставе Краљево, Иван Вучетић, изјавио је за РТС, да су полицијски службеници одмах изашли на лице места и утврдили да се радило о саобраћајној незгоди у којој је учествовао бициклиста који је, самим тим, угрозио себе и довео у опасност и остале учеснике у саобраћају.
Предмет је достављен општинском органу за прекршаје. Судија који је водио предмет дословно је применио Законе о Општим прописима и о основама безбедности у саобраћају и Драгомира, у првостепеном поступку казнио са 8.000 динара.
Веће судија општинског органа за прекршаје је у другостепеном поступку, након жалбе, преиначило одлуку о новчаној казни у опомену и образложење да је последица Драгомирове радње погодила само њега.
Izvor: http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/Хроника/43404/Кажњен+због+пада+са+бициклa.html
Eto šta radi policija dok kod mene u gradu bacaju bombe u kafiće zato što neće da plaćaju reket, ubijaju ljude da im ne bi vratili drugove, zaleću se bagerima u zgrade.
Oni uzimaju 8000 dinara od nekog jadnog čoveka zato što je pao sa bicikla! To je sramota!
zao mi momka sto je poginuo, al da se nisu pravili budalama i prolazili kroz crveno, bio bi zivслучај 1:
Интервентна зауставила у јурњави "Рено" и убила ненаоружаног младића метком у чело са објашњењем "Дошло је до опаљења пиштоља"
случај 2:
Полиција заустави сумњиви џип и открије у њему Чедомира Јовановића, након чага му се извини.
mozda gresim, ali "posledica" ove policije je vreme milosevica, koji je u njoj primao svasta zarad svojih ciljeva. i sada narod placa cenu.
ps. kad se samo setim kakvih je sve bilo po kosovu... to nije imalo ni malu maturu
zao mi momka sto je poginuo, al da se nisu pravili budalama i prolazili kroz crveno, bio bi ziv
a po cemu sumnjiv ?
E vidiš, da su ka uhapsili on bi pozvao ove njegove drugare sa vlasti, pustili bi ga, a čika policajci bi ostali bez šljake zato što su dirali Čedicu.случај 2:
Pa ko je bio u vojsci zna. Mi ni kad smo nosili prazno oružje nismo smeli da držimo ruku na obaraču.evo kako se drzi oruzje sa metkom u cevi za one koji misle da je slucajno opalio