Kakva je nacionalna strategija Srbije, ako je vodi Bokan bivsi robijas i kriminalac?

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.589
Osnovao se srpski institut za nacionalnu strategiju i za predsednika je postavljen Dragoslav Bokan , koji je izvrsio tesko razbojnistvo , zbog cega je bio u zatvoru...
On je najkompetentniji na bude direktor i da vodi taj institut....
Sta radi direktor pomenutog instituta, gostuje nekoliko puta nedeljno na pinku, hepiju, rts....i dize Vucica, Putina, rusku invazinu na Ukrajinu do neba.
Njegove izjave kao direktora koji iznosi ''nacionalnu strategiju''
1. Ko je gledao film Aidu, on je autosovinista, a ko je gledao Daru taj je patriota.
2. Marinika Tepic je srpski neprijatelj, ona je Rumunka, otac joj je Rumun, majka joj je Rumunka, i zavrsila je rumunski jezik....
3. Svima je situacija jasna, Ruska ratna sila je u fazi pregrupisanja, Rusija vrsi takticko prestrojavanje, napustajuci istocni deo Ukrajine, Velika bitka za Ukrajinu tek predstoji , za pobedu u koju mi svi verujemo potrebno je da svako od nas izvrsi svoj zadatak sa najvecoj efikasnoscu.
4. Svi mi zelimo da Srbija povrati i Trst i Sant Andreju i Solun
5. Od Vucica nema boljeg i nece ga biti
Da li sa ovakvom ''nacionalnom strategijom'' koji vodi direktor Bokan pomenutog instiuta. Srbija ce da profitira kao nikad do sada ?
:think:

Новоосновани српски ”Институт за националну стратегију”

https://institutzanacionalnustrategiju.wordpress.com/

Dragoslav Bokan, presednik Instituta za nacionalnu strategiju, o društvenoj i duhovnoj obnovi​

https://www.koreni.rs/dragoslav-bok...nu-strategiju-o-drustvenoj-i-duhovnoj-obnovi/
200558_bokan1-1000x0_orig.jpg

télécharger.jpg

maxresdefault.jpg

Predsednik instituta za nacionalnu strategiju Bokan 5.20 min - Svi mi zelimo da Srbija povrati i Trst i Sent Andreju i Solun !​

Srbija vodi taktiku opstanka - Kosovo je Srpsko i tako ce zauvek i ostati dokle god smo solidarni​

Osnovao se srpski institut za nacionalnu strategiju i za predsednika je postavljen Dragoslav Bokan , koji je izvrsio tesko razbojnistvo , zbog cega je bio u zatvoru...
On je najkompetentniji na bude direktor i da vodi taj institut....
Sta radi direktor pomenutog instituta, gostuje nekoliko puta nedeljno na pinku, hepiju, rts....i dize Vucica, Putina, rusku invazinu na Ukrajinu do neba.
Njegove izjave kao direktora koji iznosi ''nacionalnu strategiju''
1. Ko je gledao film Aidu, on je autosovinista, a ko je gledao Daru taj je patriota.
2. Marinika Tepic je srpski neprijatelj, ona je Rumunka, otac joj je Rumun, majka joj je Rumunka, i zavrsila je rumunski jezik....
3. Svima je situacija jasna, Ruska ratna sila je u fazi pregrupisanja, Rusija vrsi takticko prestrojavanje, napustajuci istocni deo Ukrajine, Velika bitka za Ukrajinu tek predstoji , za pobedu u koju mi svi verujemo potrebno je da svako od nas izvrsi svoj zadatak sa najvecoj efikasnoscu.
4. Svi mi zelimo da Srbija povrati i Trst i Sant Andreju i Solun
5. Od Vucica nema boljeg i nece ga biti
Da li sa ovakvom ''nacionalnom strategijom'' koji vodi direktor Bokan pomenutog instiuta. Srbija ce da profitira kao nikad do sada ?
:think:

Новоосновани српски ”Институт за националну стратегију”

https://institutzanacionalnustrategiju.wordpress.com/

Dragoslav Bokan, presednik Instituta za nacionalnu strategiju, o društvenoj i duhovnoj obnovi​

https://www.koreni.rs/dragoslav-bok...nu-strategiju-o-drustvenoj-i-duhovnoj-obnovi/

Predsednik instituta za nacionalnu strategiju Bokan 5.20 min - Svi mi zelimo da Srbija povrati i Trst i Sent Andreju i Solun !​

Srbija vodi taktiku opstanka - Kosovo je Srpsko i tako ce zauvek i ostati dokle god smo solidarni​

На све стране злочинци

Odlicno, to da se sponzorise, instituti, a ne neke nevladine organizacije.
To Bokanovo i nije nikakav institut (u pravom znacenju reci - kao naucna ustanova) vec upravo najobicnija nevladina organizacija.
Kao i brojni *instituti*, *Centri* za ovo i ono od onih sorosevaca - takodje sve nevladine organizacije (udruzenja gradjana)
Uvek mi je tragikomicno kad njihove direktore (predsednike i sl. pompezne titule) - Darka Trifunovica, Darka Obradovica, onog Albanca Berisu (*lojalnog* bivseg oficira)...pa i pomenutog Bokana najavljuju u raznoraznim emisijama na TV kanalima kao - direktor instituta tog i tog - valjda da bi opsenili prostake (njihove gledaoce) tim laznim titulisanjem...
Svi oni imaju te *institute* kao privatni biznis - ja ih dozivljavam kao *zanatske radnje* - oni su preduzetnici...a posto ne znaju npr. da popravljaju cipele ili casovnike onda su, eto, vlasnici *instituta* (laznih), bas kao sto su razni *Mice megatrendovi* vlasnici laznih *univerziteta*
Tako da imamo situaciju da na laznim televizijama (posto i te *televizije* ne obavljaju informativnu delatnost) gostuju ti lazno vazni ljudi sa laznih instituta

Poslednja izmena:

Back