kako znate?

Pa ako ti se to cesto desava verovatno imas problem u smislu da ne pratis ne gledas ponasanje osobe sa kojom pricas.Previse se uneses i previse ti je stalo do sebe da ne primecujes neke znake koje svaku zenu odaju.lo vise Malo vise prati sagovornika obrati paznju gde gleda u usta u oci ,kako gleda ,sta radi sa rukama ,kako prica ,....

evo sedim u drushtvu nekolicine probranih ljudi i moja se komunikacija uglavnom svodila na dijalog sa jednom predivnom damom...
e sad ja sam naivno mislijo da nas dvoje samo razgovaramo onako kezual i razmenjujemo neka mishljenja i sl.
ali mi kasnije drugari posmatrachi kazu da se ona uzasno primila na mane i da je to bilo jako ochito, ali ja nisam to shvatijoiako mi je prilichno privlachna
i sad me zanima kako se to primeti, el postoje neki znakovi, mimikrija neshto shto ti jasno daje do znanja ili je to onako krajnje individualno?
:heart:
el prosto se osetjam ko ovca, ali ne na brabonjke nego ko ovan bez jaja :(

Pa ono ako gleda samo u tebe..ne skida okice koje se cakle..vrti kosicu..prekrsta nogice da joj ne iscuri vlaznos iz pice i tako

pa induvidualno jeste, al postoje neki opšti znakovi koji se ponavljaju u svim slučajevima

pogledi, osmijesi, otvoreno pokazivanje kroz razne insinuacije...

inače, ja nisam nikom vjerovala kad mi kaže dok sama nisam osjetila da se tom nekom sviđam
a osjetila sam kad mi se otovreno kaže - toliko o iskustvu:zcepanje:

evo sedim u drushtvu nekolicine probranih ljudi i moja se komunikacija uglavnom svodila na dijalog sa jednom predivnom damom...
e sad ja sam naivno mislijo da nas dvoje samo razgovaramo onako kezual i razmenjujemo neka mishljenja i sl.
ali mi kasnije drugari posmatrachi kazu da se ona uzasno primila na mane i da je to bilo jako ochito, ali ja nisam to shvatijoiako mi je prilichno privlachna
i sad me zanima kako se to primeti, el postoje neki znakovi, mimikrija neshto shto ti jasno daje do znanja ili je to onako krajnje individualno?
:heart:
el prosto se osetjam ko ovca, ali ne na brabonjke nego ko ovan bez jaja :(

na koje mane ? :mrgreen:

Back