Kako zene podnose kritiku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Sugenzi

Domaćin
Banovan
Poruka
3.644
Sinoc sam trpao jednu omladinku i posle obavljenog posla krene kokosh onako iz kreveta da se raspituje kako sam zadovoljan i kako joj je bio umetnicki dojam.:per:Iskreno receno nije bila losha ali daleko je to od onoga sto ona misli da jeste.Posto znam da zenska sujeta cini cuda i da su zene kompleksasice do bola resih da je stavim na probu .Devojana sa visokim misljenjem o sebi ( koje je realno bez nekog posebnog osnova) samodeklarisana kao demokraticna po difoltu pokazala je sve najgore osobine kad je saslusala moju kriticku ocenu njenih atributa i sposobnosti u krevetu ali i izvan njega.Otvorio sam limenku piva otpio par gutljaja i zapalio cigaretu i posmatrao je kako histerise jer sam je ocito pogodio u centar sujete.
Prvo je besnila i penila odrzala kraci traktat kako je ona neka super riba i ostale budalastine , a kad je dobila preko njokalice posto nije htela da ucuti onda je onako tragikomicno cmizdrila i pricala kako me iskreno voli:roll: pa je za tu losu glumacku rolu od mene dobila nogosut i prkno jer me zenske suze uvek asociraju na neku podvalu.Malopre me je saletela u gradu sa svakojakim izvinjenjima i pozivom da odemo na rucak i da o svemu ponovo prodiskutujemo.Naravno otkacio sam je ono na jedan direktno joj sasuvsi u lice da me histericne lude uopste ne zanimaju.
Stvarno su zene teske kokosi i glupace koje ne podnose realnu kritiku.

Golega Sugenzi voli teshku dramaturgiju ali izmedju redova ima tu dosta istine o zenskom rodu.
To je ono klinacko da joj podrivas sigurnost I samopouzdanje umesto da joj hranish ego...ili toplo/hladno a one se prze.
Sta ces, kad ih vecina ostane u 15. godini dok ne postanu babe.

One jako, jako teško podnose kritiku, sem ako je ne titluješ. Ja sam spoznao način kako da svakoj ženskoj osobi saopštim kritiku, tako da to i deluje pozitivno na kraju. Jedino što to ide malo na osećaj, pa sad nemam neki opšti vid saopštavanja. No, činjenica je da ako joj bubneš kritiku, da će se samo retke devojke ponašati dostojanstveno.

zene reaguju emotivno sujetno i detinjasto , jer nemaju razum kao musko , fizicki manji im je mozak a samim tim i pamet nego u muskaraca.
naravno to je prirodno jer muskarac je morao da nadmudri i ulovi plen, vise bio u prirodi, analizirao, stvarao, pravio, a one?
kakvu su one pamet trebale da imaju sedeci u pecini ? mozda da fantaziraju ? dada...

Golega Sugenzi voli teshku dramaturgiju ali izmedju redova ima tu dosta istine o zenskom rodu.
To je ono klinacko da joj podrivas sigurnost I samopouzdanje umesto da joj hranish ego...ili toplo/hladno a one se prze.
Sta ces, kad ih vecina ostane u 15. godini dok ne postanu babe.

Što identično potpuno važi i za muški rod tj. za ljudski uopšteno. Samo treba da znaš kog u šta da čačneš da ispizdi za sve pare...A Shuntavi i njegove lovačke priče, nisu za komentarisanje.

Iskreno nije me iznenadila jer od zena i ne ocekujem neko smisleno pitanje.Nije me bas toliko iznenadila ni njena reakcija na kritiku ali me zene uvek iznenade koliko su prizemne i koliko su tragicne kad posle svega koliko vec sutradan sve zaborave i krecu iz pocetka.Zaista je u pitanju kokoshiji sindrom.

Углавном на критике реагују као деца од пет година, вероватно има и неких које су нормалне, али их је тешко срести као и јетије... Оно и кад је крива још крене да се дури нешто, то обично бива.

Sinoc sam trpao jednu omladinku i posle obavljenog posla krene kokosh onako iz kreveta da se raspituje kako sam zadovoljan i kako joj je bio umetnicki dojam.:per:Iskreno receno nije bila losha ali daleko je to od onoga sto ona misli da jeste.Posto znam da zenska sujeta cini cuda i da su zene kompleksasice do bola resih da je stavim na probu .Devojana sa visokim misljenjem o sebi ( koje je realno bez nekog posebnog osnova) samodeklarisana kao demokraticna po difoltu pokazala je sve najgore osobine kad je saslusala moju kriticku ocenu njenih atributa i sposobnosti u krevetu ali i izvan njega.Otvorio sam limenku piva otpio par gutljaja i zapalio cigaretu i posmatrao je kako histerise jer sam je ocito pogodio u centar sujete.
Prvo je besnila i penila odrzala kraci traktat kako je ona neka super riba i ostale budalastine , a kad je dobila preko njokalice posto nije htela da ucuti onda je onako tragikomicno cmizdrila i pricala kako me iskreno voli:roll: pa je za tu losu glumacku rolu od mene dobila nogosut i prkno jer me zenske suze uvek asociraju na neku podvalu.Malopre me je saletela u gradu sa svakojakim izvinjenjima i pozivom da odemo na rucak i da o svemu ponovo prodiskutujemo.Naravno otkacio sam je ono na jedan direktno joj sasuvsi u lice da me histericne lude uopste ne zanimaju.

šta znači realna kritika u ovom slučaju? kravo glupa iskompleksirana i nedohebana, u krevetu si najgore moguće oličenje nepokretne balvančine..ono, fakat imao sam dojam ko da ***** kaluđericu...pica ti je katastrofa, syse onako, mogle bi biti i veće, dupe ti je ogromno i puno strija, a ni faca ti nije nešto..i da, mrzim brinete, obožavam plavuše, sa tobom takvom sam napravio izuzetak. :confused:

šta postavljač teme drugo da očekuje od omladinke bez neke naročite emocionalne, pa čak i fizičke zrelosti nego sasvim dražesno, pritupasto i smešno pitanje kakva je bila? :roll:

i poslednje pitanje, koje pivo piješ šugi? znaš, taj podatak mnogo govori o čoveku? :D

Poslednja izmena:
Мене занима зашто им не кажеш пре секса шта мислиш о њима,пошто си мачо мен?

šta znači realna kritika u ovom slučaju? kravo glupa iskompleksirana i nedohebana, u krevetu si najgore moguće oličenje nepokretne balvančine..ono, fakat imao sam dojam ko da ***** kaluđericu...pica ti je katastrofa, syse onako, mogle bi biti i veće, dupe ti je ogromno i puno strija, a ni faca ti nije nešto..i da, mrzim brinete, obožavam plavuše, sa tobom takvom sam napravio izuzetak. :confused:

šta postavljač teme drugo da očekuje od omladinke bez neke naročite emocionalne, pa čak i fizičke zrelosti nego sasvim dražesno, pritupasto i smešno pitanje kakva je bila? :rol

i poslednje pitanje, koje pivo piješ šugi? znaš, taj podatak mnogo govori o čoveku? :D

Guinness, Bohemian pilsner, Harp.

možemo da nastavimo sa razgovorom:D

ali...bre...zar ovo nije malčice skup izbor za ovu krizu?
Pa sad kako se uzme ne oblokavam se a volim da konzumiram lepo i kvalitetno a to uglavnom i kosta.Nisam poklonik nekvalitetnih stvari i kad nemam za pravu stvar necu da konzumiram nesto sto mi nije po ukusu.Ima i jetinijih stvari koje su mi po ukusu i koje konzumiram recimo vinjak on mi je bas onako taman.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back