Kako zavesti vešticu ???

Garantujem da dobri stari ljubavni napitak pali!

Ne pali !!!
Napitak ne funkcionise jos od 2001.
Veliki Savet je jos na pretposlednjem kongresu vestica na Bajkalskom jezeru (2001. god) razresio neuromuskularni refleks potencijalno izazvan svim znanim napicima (po Verzaliusovoj farmakopeji... koja nije savrsena, ali je vazeca)

Dakle, ja se sa vesticama druzim skoro celi svoj zivot, i znam sta, i kad, i kako.
U slucaju da neko stvarno zeli da zavede vesticu, treba misliti o dve vrrrrrrrrlo vazne stvari:

1. Da li je u pitanju prava vestica, vestica pripravnik, ili neki od bezbrojnih "kobajagi" oblika
2. Ovo drugo je mozda i vaznije: u slucaju da Neko hoce da zavede Pravu Vesticu, ona to vec zna pre Njega. Utoliko je inicijativa "Njegova" izvesna, sto ce reci: Nista nije u tvojim rukama !

Ja licno stvarno uzivam u vesticama, ali to je vise zbog mog porekla. Delom vilenjak, delom vukodlak, prilicno sam blizak tim bicima, a one takodje uzivaju u meni, i nemamo problem sa prepoznavanjem i komunikacijom.

Trenutno sam u vezi sa prilicno poznatom Midnight Witch, koja je vestica iz tradicionalne vesicje porodice, ali je skolovana "preko", i jedna je od naaaaaaaajboljih do sada! Pure blood witch.

Moj savet onima koji traze vestica:
- sve ih je manje
- nema ih po "obicnim" mestima
- tesko, tesko se nalaze, ali vrede svaki zlatnik koji svakako moras da das onim njihovim rodjacima za Atrazijaris

Kad se napalite na vešticu kako je zavesti i smuvati?
Imate li neki praktičan savet?
Pali li ono da je odvedete na burek i sladoled ili da joj kupite glanc novu metlu?
Kako je odvući u krevet? :think:

pa nije lako, uz inteligenciju moras imati niz osobina koje krase uspjesnog gangstera/mafijasa: poznata djela o kojima se prica- uradio ovo-ono, neke statusne simbole (da ne nabrajam) ipak, za vjestice ima jedna specificnost (koja ih odvaja od sponzorusa) dakle macho, ali samo njen! inace.. :sad2:

Neku ovakvu LAKO....
21-1.gif

Back