sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Koja je razocarana u muskarce, a ima dobru guzaru?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
glumatanjem sigurnog i dobrostojećeg muškarca...ono...domaćina koji redovno ispunjava sve svoje kućne obaveze...uključujući i torbanje...
nudjenjem kvalitetne kite i nicega, ali nicega vise.....i to kad ona hoce i koliko hoce.....![]()
Sta znaci dobrostojeci, znaci da stoji na tri noge, kita mu je do poda?
Koja je razocarana u muskarce, a ima dobru guzaru?
Ja vise od kite i nemam za dati. I ona daje picu, i nista vise.
da dobro stoji na sve tri noge - kako sa ove dve, tako i sa onom srednjom i da ima siguran izvor prihoda....)
pa ok, nema smaranja, prepucavanja i rasprava...cisto uzivanje.....mozda joj se i povrati vera u muski rod.....
Nikako, prepustiti je nekom drugom.
Ipak su one isfrustrirane kornjače, koje uporedjuju današnjicu s njihovom propalom ljubavlju i braku.
Samo neudate zavodite.
Ja nikad ni ne smaram, nego problem je sto one pocnu mene.
jasna postavka od pocetka i nemas problem...a ako imas, kazes lepo sta ste se dogovorili u pocetku.....
A meni ima nesto perverzno u tim isfrustriranim, njih je bas dobro torbat tako sludjene.
Ma bilo bi tako da zene ne traze sve vise. Ja uvek sto sam dogovorio toga sam se i drzao.
e ja sam bas obrnuto prosla.....tela sexitj i na kraju se udala.........ma ne mos tu biti pametan
Znaš, kod njih nema grešaka, te seku jaja i ne pitaju
e ja sam bas obrnuto prosla.....tela sexitj i na kraju se udala.........ma ne mos tu biti pametan
glumatanjem sigurnog i dobrostojećeg muškarca...ono...domaćina koji redovno ispunjava sve svoje kućne obaveze...uključujući i torbanje...
žene su tako očigledne, pogotovu ako su same, naravno da posle sexa hoće i da se udaju
Ma nisi se ti udala zbog udaje, nego da se jos redovitije torbas. E zna stari macak cemu sluzi brak.![]()
pa ovim ne bi dobio ništa... bar ja tako mislim
ako je razvedena i razočarana, nju domaćin ne interesuje... prije bi je zainteresovao možda neko pun razumijevanja koji važi za diskretnog švalera... hehe, važi za diskretnog, ovo ič ne pije vodu: ) biće da sam se malo zbunila: )
jedno je lagati slobodnu ženu, jer sve one kapiraju koliko je sati, čak i kada se prave da vjeruju u pričice, a drugo povrijeđenu osobu koja može i da povjeruje u sve to... šta si time ostigao? vrijedi li seks toliko?
aha, sve je bilo na njegovo insistiranje. da se razumemo.....ali ima jedan fenomen koji sretoh....svima je kao cool da kao traze SAMO sex a posle jaucete kao majmuncici za razgovorom, paznjom, neznoscu....sa zadnja dva momka isto prodjoh....kao bas sam faca, daj samo pic.ke, i posle su oba htela da me zene.....maaaaaaaaa![]()