Nifont
Domaćin
- Poruka
- 3.014
Da, cuo sam da se posao dostavljaca placa 100 000 dinara. Ali opet treba smestaj.Bolje ti je da u Beogradu raznosis hranu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, cuo sam da se posao dostavljaca placa 100 000 dinara. Ali opet treba smestaj.Bolje ti je da u Beogradu raznosis hranu.
Kako na platformu? Sta se tu tacno radi?1000€ nisi neke pare ali moraš da imaš neku vestinu koja se trazi da bi mogao da naplatis ..npr kao dobar piza majstor mozes zaraditi i do 8000€ na ruke ali moraš biti dobar..Masa naših je zaposlena nedavno na održavanju telekomunikacija i imaju oko 4500€ bruto plus ferie pare na to 11% ..5 dana radna sedmica 8sati dnevno ali su vezani poslom
Tebi bi bilo najbolje da zapališ na platformu 3meseca radiš pa si 3 slobodan imat ces mnogi vise od tih 1000€ a imas i hranu i smeštaj
Moras malo uloziti u sebeKako na platformu? Sta se tu tacno radi?
3-15 danaZa koje vrijeme da doneses 1000e kuci?
Da, cuo sam da se posao dostavljaca placa 100 000 dinara. Ali opet treba smestaj.
Ja sam na istoku Nemačke i nešto je manja satnica nego na zapadu ali meni odgovara jer su mnogo jeftiniji stanovi a i mnogo je mirnije.
I završiš u haribo bombonama
Najlaksi nacin da se zgrne silna lova za kratko vreme je da se rodis u bogatoj porodici i onda brzo da je nasledis (lovu).
Nazalost ovaj recept retko pomaze ljudima, ali nije zgoreg da se prepozna kao mogucnost.
Koincidentno poznajem neke takve likove, pa znam (nije: masta cini svasta)