jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.404
Sve je cista laz u vezi pojevtinjenja robe.I ono sto je pojeftiniloje samo za dinar,dva.Lazovi i kriminalci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NIsta nije pojeftinilo.Sve je cista laz u vezi pojevtinjenja robe.I ono sto je pojeftiniloje samo za dinar,dva.Lazovi i kriminalci.
Kod nas kafa pojeftinila za dinar i jos poneki artikli po dinar,dva.NIsta nije pojeftinilo.
Nema ni akcija.
Vucic je ponovo slagao narod ali njegovi ce to da kriju kao zmija noge.
Hvate ze nervoza izgleda. Da nije šećer pao? Hoće to od lajanja.Ред за пластемичке шљиве у Неплау испред ЛИДЛа
![]()
Kod mene u selu(univerexport) sve poskupilo ili je ista cijena.Samo sam prinjetio da je bananica soko szark pojeftinila 2 dinara.Kod nas kafa pojeftinila za dinar i jos poneki artikli po dinar,dva.
Ne diraj Lidl, ima da zbog tebe mario dobije srchku.Lidl ima najgore meso u Srbiji.
Kvalitet nula.
nije mi jasno što ljudi lepo ne kupe žive svinje i plate mesara da im obradi.Lidl ima najgore meso u Srbiji.
Kvalitet nula.
eh ti razmisljas da je logika u srbiji dosla, pa nije dosla,nije mi jasno što ljudi lepo ne kupe žive svinje i plate mesara da im obradi.
kilo žive vage je 260 / 270 dinara
krmače 200