tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
deseti put tema vecne ljubavi..zivotnog partenera...i sta pametno sada da napsem pojma nemam...najbolje je pustiti stvari da idu,pa dokle stignu..ne opterecivati se njohovim trajajem i slicno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:|
Znas li samo koliko sam se puta raspravljala sa ljudima na istu temu?
Molim trece lice da se ukljuci i neka mi, molim, objasni sta je doticni hteo da kaze. Hvala.![]()

Pa, dotichni bi mogao da procita ponovo prvi post u kome sam rekla: "ne bolesno vezivanje" i "ne non-stop smo zajedno veza".
Uostalom, da li sam ja negde spomenula zivljenje sa nekim? :|
A i da zivim, (ajde da probam da te shvatim), to ne mora podrazumevati provodjenje 24h dnevno zajedno. Ja sam i ovako kod kuce samo 2 sata i ostalo sto provedem spavajuci.

Spavajuci..?wtvr.
Da li je moguce..da ne kapiras sta govorim?Ja sam spomenuo zivljenje sa nekim!!
Zato mi nije jasno zasto me opterecujes necim o cemu ja nisam uopste govorila a navodno si se nadovezao na moj post.Jesi spomenuo, ali ja nisam.Zato mi nije jasno zasto me opterecujes necim o cemu ja nisam uopste govorila a navodno si se nadovezao na moj post.
Spavajuci-ostalo vreme koje sam kod kuce, 2 sata imam slobodno, ostalo radim, kapiras, na poslu sam, ili setam psa.

molim te urami ga odmah pored mog!!!!Ja tebe opterecujem..pa nisam bre ovoliko postova nekom posvetio od kad je gavran pocrneo..
Procitaj jos jednom svoj cuveni post,koji cu da uramim..i pitam te za par godina,kad budes menjala pelene.![]()
molim te urami ga odmah pored mog!!!!![]()

Znas, izgleda da je to poseban soj ljudi, imaju neki femili vumn madr evri grl gen... 

shto mrzim kad mi naslov teme ne kazze ama bash nishta.
Pms je cudo..Procitaj jos jednom svoj cuveni post,koji cu da uramim..i pitam te za par godina,kad budes menjala pelene.![]()
Stvarno vas je previse. A i dosta sam se raspisala oko toga sa kojekakvima, svi ste imali iste price, papagaji... Pa-pa-gaji... 
nisam dobila prethodna 2, a necu ni narednih 7...Pms je cudo..
znaci lazes? :?Jesam..nocima zbog toga ni da trenem....nisi rekla samo je netrpeljivos' u vazduhu.
![]()
ma pusti coveka vis da je sav zbunjenHihihi, pa od samog starta sam znala na koju vodenicu teras vodu...Stvarno vas je previse. A i dosta sam se raspisala oko toga sa kojekakvima, svi ste imali iste price, papagaji... Pa-pa-gaji...
![]()

Hihihi, pa od samog starta sam znala na koju vodenicu teras vodu...Stvarno vas je previse. A i dosta sam se raspisala oko toga sa kojekakvima, svi ste imali iste price, papagaji... Pa-pa-gaji...
![]()
ma pusti coveka vis da je sav zbunjen
aj vodimo ga na pivo![]()

moze.samo rejvVazi, cim mi prodje medeni mesec sa Boratom, idemo na vops!
Neka dj spremi neki dobar mjuz.![]()