Kako zamisljate forumase i forumasice pic post, mim, gif

evo ovako

pošto je očigledno glavni problem imenovanje, tj. nickovanje kada se stavlja neka šaljiva slika,
onda je jedino rešenje da se niko ne imenuje ili bar oni za koje postoji mogućnost da se naljute,
samo da se postavi jaka slikovna asocijacija za tog forumskog lika i naznači g-din X ili gđa/ica Y

jer ne kažu džaba - 'slika govori više od hiljadu reči'

pa ko se pronađe, pronađe i niko ti ne može ništa...nisi imenovao i uvređeni/a ne može da se pozove na taj argument

prosto ko pasulj

EDIT:

i da se naslov teme promeni u npr. - Kako zamišljate forumaše/ice - Čoveče, ne ljuti se !

Poslednja izmena:
Ona se neće ljutiti: Tessa :zimag:

maccc.jpg

evo ovako

pošto je očigledno glavni problem imenovanje, tj. nickovanje kada se stavlja neka šaljiva slika,
onda je jedino rešenje da se niko ne imenuje ili bar oni za koje postoji mogućnost da se naljute,
samo da se postavi jaka slikovna asocijacija za tog forumskog lika i naznači g-din X ili gđa/ica Y

jer ne kažu džaba - 'slika govori više od hiljadu reči'

pa ko se pronađe, pronađe i niko ti ne može ništa...nisi imenovao i uvređeni/a ne može da se pozove na taj argument

prosto ko pasulj

EDIT:

i da se naslov teme promeni u npr. - Kako zamišljate forumaše/ice - Čoveče, ne ljuti se !

Nema potrebe ići toliko daleko, jednostavno ako neko želi da bude izostavljen i smeta mu ovaj vid šale ima puno pravo na to, ispoštujte i to je to.

Neće :sad2: to sigurno, a ovaj Deda Mraz ko je :lol: ?

Nema potrebe ići toliko daleko, jednostavno ako neko želi da bude izostavljen i smeta mu ovaj vid šale ima puno pravo na to, ispoštujte i to je to.

Kako mi možemo znati kome bi smetalo, ajde da napravimo spisak, deluješ smešno ovde :D.

Idi bre sto me nadjes i jos kazes tenzi da nije normalan-e pa ako ti je dao sliku koja ne lici na tebe :plez:

Послато са Lenovo A6000 уз помоћ Тапатока
:tease:

U pravu si, ja nisam baš normalna, al to i priznam, šta ću :sad2:

Back